Witam serdecznie.
Użytkownikiem Win7 jestem już kawałek czasu, jednak takie coś przytrafiło mi się pierwszy raz. Mam problem z dźwiękiem transmitowanym przez mikrofon.
Opiszę dokładniej sytuację, bo wiem że potrafię namieszać w razie gdyby coś było nie do końca jasne proszę dopytać.
Otóż. Siedzę przy komputerze i rozmawiam na skype, mój głos dochodzi bez szumów i problemów do słuchacza (kogoś z kim rozmawiam) jednak gdy włączę sobie cichutko film czy puszczę muzykę ktoś z kim rozmawiam słyszy dokładnie wszystko co jest odtwarzane. Problem ten występuje też np. podczas nagrywania filmów z gier, rozmawiam na skype, gram i nagrywam film. Kiedy później go oglądam, głos od kolegi ze skype słychać dwa razy, tak jak by jeden konkretny a drugi odbicie głosu (echo)
Na team speak, gdy rozmawiam z kumplami sytuacja jest ta sama. Słyszą mnie dobrze, ale kiedy wchodzimy w grę oni słyszą dźwięk z gry (to bardzo przeszkadza), muszę go wyciszać a wiecie jak się gra bez dźwięków. Jednak gdy wchodzę do ustawień mikrofonu na ts, i daję begin test to siebie samego słyszę jak bym stał w jakiejś kaplicy echo odbija się z 6 razy.
Może mi ktoś pomóc w rozwiązaniu tego problemu?
Użytkownik kbkm edytował ten post 25 05 2013 - 16:16