Witam
Problem polega na bardzo szybkim działaniu gry.Nie chodzi tu o fps bo ich jest średnio 20-30, lecz na poruszaniu się wszystkiego bardzo szybko..np. jazda samochodem, chodzenie postacią, bieganie, przechodnie.Nawet wbudowany test gry działa bardzo szybko.Próbowałem zmieniać ustawienia..
Sterowniki do wszystkiego mam najnowsze, przed chwilą nawet zainstalowałem bety catalyst 8.12 i dalej bez zmian.
Confing
C2D E8400
Radek 4850
Asus P5Q
Dodam że nic nie jest kręcone..Re-instalacja gry też nie pomogła
Macie jakieś pomysły?? Proszę o pomoc
GTA IV - szybkie działanie gry
Rozpoczęty przez
zaIN_
, 05 12 2008 22:04
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05 12 2008 - 22:04
Napisano 06 12 2008 - 15:54
Zain czy ten efekt pokazuje sie też w innych grach, czy tylko w Gta IV?
Napisano 07 12 2008 - 09:51
Mój kolega tak miał kiedyś z GTA III (może to taki powrót do przeszłości ^.^).
No masz problem. Masz za szybki komputer
Na serio: Spróbuj wgrać najnowsze sterowniki które wyjdą 10 grudnia. Będą stworzone specjalnie dla GTA IV. Może sprawdź "Uruchom zgodnie z Windows XP", ale jak masz XP to ... nie wiem. Czasami u kolegi pomagało to że w tle był włączony FRAPS. Jak Ci nie szkoda 100 mb to sprawdź, może ulepszy sprawę...
No masz problem. Masz za szybki komputer
Na serio: Spróbuj wgrać najnowsze sterowniki które wyjdą 10 grudnia. Będą stworzone specjalnie dla GTA IV. Może sprawdź "Uruchom zgodnie z Windows XP", ale jak masz XP to ... nie wiem. Czasami u kolegi pomagało to że w tle był włączony FRAPS. Jak Ci nie szkoda 100 mb to sprawdź, może ulepszy sprawę...
Napisano 07 12 2008 - 16:25
Tak, tylko z gta 4 mam taki problem.Jak dotąd wszystkie nowości działały b.dobrze...
Przeinstalowałem nawet windowsa, gra działała dobrze jakieś 4 minuty i dalej to samo.Zainstalowałem również na drugim dysku, którego nie używam, ale znowu to samo....:/ Już nie mam pomysłów
Przeinstalowałem nawet windowsa, gra działała dobrze jakieś 4 minuty i dalej to samo.Zainstalowałem również na drugim dysku, którego nie używam, ale znowu to samo....:/ Już nie mam pomysłów
Napisano 07 12 2008 - 16:40
Z GTA VI jest dużo problemów , jest jeszcze nie dopracowana. Trudno powiedzieć co jest przyczyną może gra jest wadliwa bo i takie się zdarzają.
Napisano 07 12 2008 - 19:48
Patche poprawiające gre są już stworzone. Czekają tylko na potwierdzenie od microsoftu
Najbardziej mnie wkurza że na radkach 4850 da sie grać tylko na średnich wymaganiach
Oby patch pomógł.
Najbardziej mnie wkurza że na radkach 4850 da sie grać tylko na średnich wymaganiach
Oby patch pomógł.
Napisano 15 03 2009 - 12:26
ja też miałem ten sam problem ale wgrałem do amd core optimalizer i działa poprawnie może też masz coś takiego
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych