sztuka przerabiania muzyki to żadna sztuka , stwórz własne dzieło , bo na mnie tacy przerabiacze najmniejszego wrażenia nie robią// stwarzasz wrazenie jak byś ty sie masz za jakiś wzór ? skąd wiesz że nie miksowałem ? nic o mnie nie wiesz , jarre'owi do pięt nie dorastasz, pogódź się więc z tym.Kompletnie nie znasz ani sztuki miksowania muzyki, ani pojęć które jej towarzyszą, i próbujesz (z wiedzą o miksowaniu muzyki która jest równa 0) coś mi wmawiać, i ze mną dyskuktować... Zapoznaj się z pojęciami.
jesteś twórcą komerchy i myślisz jak zarobic , a jeśli nie myślisz o tym czemu twoje kawałki nie są darmowe .
scooter też przerabioa cudze :
i też sie ma za artyste
na mnie zrobić wrażenie niewielu umiało , jeden z nich to był darioso , drugi plus , oni sie nie chwalą oni pokazują co potrafią.
ale nie martw się nie zamierzam się pojawiać na imprezach jakie tworzysz , i tyle nie będziemy sobie wchodzić w droge , dla mnie jedyną muze elektroniczną może tworzyć jarre , oldfield moroder itp. oni tworzą , ty zarabiasz na przerabianiu , więc jak dj może mówić o ambitności jak sam nie jest ambitny na tyle żeby samemu tworzyć
tak to jest że niektórzy których dostawią do konsoli próbują innym pokazać że coś umieją , a jeśli nie umieją i się nie podobają to besztają .
jak ja ci powiem że twoje pomysły nie robią na mnie wrażenia to to będzie krytyka czy obelga ? nie ide za nurtem , wole sobie słuchać endingu t2 niż przeróbek jarre , a że ty wpadniesz na pomysł przerabiania mistrza jarre kiedyś , to nie znacz że automatycznie mi się spodoba , idź za plusem twórz własną muzę
ja jestem tylko słuchaczem który potrafi ocenić co chce słuchać a co nie , i niesamowicie wkur*za mnie przerabianie utworów mistrzów celem zdobycia popularności
czy będziesz to robić ty czy plus czy macsch , będe protestował i nic mnie to nie obchodzi
ludzie są uprzejmi dokąd im wchodzisz do anusa , jak przestaniesz stają się agresywni , jak eunstachy ,
Ja OFICJALNIE twierdzę że żaden DJ nie jest ambitny , ambitny to jest ten kto coś sam tworzy , plus czy nawet inny domowy twórca , co to jest przerobić po kims
EUN nie naskakuj na mnie , mnie ogólnie dj'e wkurzają żeby gorzej nie powiedzieć, przerabiasz sobie , to se przerabiaj , ale nie pisz nigdzie o ambicji bo się to spotka z ostrzejszym niz mój odzewem .
i nie traktuj mnie z góry , prawdopodobnie programowałem na odrze wcześniej niż więszkość z twojego pokolenia umiała pisać