Nabór na moderatorów Tweaks.pl
Napisano 05 04 2011 - 16:06
Napisano 05 04 2011 - 18:55
W formie pracy jako Moderator forum Tweaks.pl proponuję:
- weryfikacja komentarzy użytkowników (anty spam, cenzura wulgarnych słów)
- pomoc w wybranej dziedzinie
- przeglądanie zawartości profili użytkowników
- innowacyjne pomysły
Planowałem założyć forum informatyczne wraz z moim znajomym For'em jednakże z wyniku braku funduszy na zakup domeny oraz jej utrzymywanie, a także na wykupienie Licencji IPB jestem gotów pracować na forum Tweaks.pl jako Moderator. Myślę iż współpraca między pozostałymi członkami ekipy będzie układała się pomyślnie, a zarazem czekam na pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
Pozdrawiam Kamil Mikulec.
Użytkownik Kamil Mikulec edytował ten post 05 04 2011 - 18:57
Napisano 05 04 2011 - 19:01
Witam Nazywam się Kamil Mikulec mam 20 lat i Studiuje Prawo. Niedawno mój znajomy For pokazał mi tą stronę i zachęcił do napisania podania na posadę Moderatora. Interesuję się informatyką oraz prawem i cechuje mnie Professionalizm tej dziedziny. Ze względu na to iż portal jest dosyć znaną witryną zakresu informatyki. Weryfikując iż forum jest dosyć znaną i cenioną w sobie stroną informatyczną postanowiłem napisać w celu pomocy w zarządzaniu oraz rozwijaniu portalu. Swoimi działaniami pragnę wnieść professionelizm oraz zaawansowaną pomoc w zakresie informatyki.
W formie pracy jako Moderator forum Tweaks.pl proponuję:
- weryfikacja komentarzy użytkowników (anty spam, cenzura wulgarnych słów)
- pomoc w wybranej dziedzinie
- przeglądanie zawartości profili użytkowników
- innowacyjne pomysły
Planowałem założyć forum informatyczne wraz z moim znajomym For'em jednakże z wyniku braku funduszy na zakup domeny oraz jej utrzymywanie, a także na wykupienie Licencji IPB jestem gotów pracować na forum Tweaks.pl jako Moderator. Myślę iż współpraca między pozostałymi członkami ekipy będzie układała się pomyślnie, a zarazem czekam na pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
Pozdrawiam Kamil Mikulec.
Ja proponuję zacząć się udzielać a potem można próbować startować na moderatora
Napisano 05 04 2011 - 19:01
Napisano 05 04 2011 - 19:08
Napisano 05 04 2011 - 23:29
Ale zapraszamy i życzymy powodzenia ważne że tu na tym forum nowym nie podstawia się haków i traktuje się jak równych, dzięki czemu jak głębiej z forum się zapoznasz atmosfera jest tu OK.
Napisano 22 04 2011 - 00:19
Napisano 22 04 2011 - 12:55
Napisano 22 04 2011 - 20:56
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych