jesli wale taki cytat, jak ten powyzszy, to rzeczywiscie jest to bez sensu.to nie wypada innemu moderatorowi uwagi zwracać publicznie nawet jak źle robi , od tego macie dział powtarzam to po raz kolejny. Tam sobie róbcie wspólne uwagi.
Zachowujecie sie jak banda polityków i nic wiecej palikot mówiący kaczyńskiemu publicznie że pije wódke mimo to sam ja pijący
choć może to faktycznie wpływ tego że nie macie co robić , ludzi mało , wątków mało , to na wzajem sobie wątki edytujecie
nie pamiętam dokładnie ale chyba ja albo ktoś miał już raban za publiczne opieprzenie jakiegoś tam moderatora , za czasów jak jeszcze tu byłem modem.
Nawiasem czas się pochwalić , zrobiłem na idg rebelie w dziale karty graficzne, czysto aż przyjemnie sie patrzy- jeden wątek zasady działu a drugi faq. kiedyś było przyklejonych 10wątków a teraz dwa
Poszerzyli mi uprawnienia na giełde i opublikowałem nowy poradnik , nie wiem czy go na to forum skopiować ? jest sens czy go niema ? raczej niema .
i tak ja już praktycznie duchem jestem , niech no sie tylko ziele pojawi
... ale gdybym odpowiadal na tak krotki post jak ten plusa, ktory sie zamknal w jednej linijce bez używania enterow to chyba nie ma wiekszego problemu...?Ale z natury nie jest to wskazane i nie świadczy najlepiej o odpowiadającym.