Problem z kolorami .
Napisano 03 07 2007 - 00:05
Od pewnego czasu mam problem z kolorami , niektore są nie takie jak byc powinny , ale nie jest to taka typowa zmiana , tylko tak jakby cienie przybierały kolor rozowy ... Napewno nie jest to wina monitora ! Sterowniki tez zmieniałem , to z starszych na najnowsze i z najnowyszch na te które miałem w zestawie z kartą , i nic nie pomaga ... Wczesniej tez miałem podobne problemy z kolorami , jednak po formacie wszystko wróciło do normy , ale formata za bardzo nie chce mi się robic wiec szukam innego wyjscia .... Jeżeli ktos ma jakis pomysł , od czego to moze byc to prosze pisac .
Pozdrawiam
Napisano 03 07 2007 - 09:05
Napisano 03 07 2007 - 11:09
Napisano 03 07 2007 - 11:39
Napisano 03 07 2007 - 11:46
Brat miał podobnie, okazało się, że ma zwarcie na kablu D-Sub w połowie, były kabelki naderwane i obraz był różowy, może tym razem właśnie kabel to jest powodem.Witam
Od pewnego czasu mam problem z kolorami , niektore są nie takie jak byc powinny , ale nie jest to taka typowa zmiana , tylko tak jakby cienie przybierały kolor rozowy ... Napewno nie jest to wina monitora ! Sterowniki tez zmieniałem , to z starszych na najnowsze i z najnowyszch na te które miałem w zestawie z kartą , i nic nie pomaga ... Wczesniej tez miałem podobne problemy z kolorami , jednak po formacie wszystko wróciło do normy , ale formata za bardzo nie chce mi się robic wiec szukam innego wyjscia .... Jeżeli ktos ma jakis pomysł , od czego to moze byc to prosze pisac .
Pozdrawiam
Może jeszcze spróbuj częstotliwości odświeżania.
Napisano 03 07 2007 - 13:52
Ps. Nie tak dokładnie wszystko pozaznaczałem , znaczy tam na gorze to caly pasek pod literami jest rozowy , ale juz pasek do przewijania tylko 3/4 jest rozwa a reszta dobrze ... A i Przycisk opcje jest tez caly rozowy a nie tylko 3/4 ...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych