Witam wszystkich forumowiczów.
Zarejestrowałem się tutaj... jakiś czas temu, fakt z problemem (Excelowskim :]). Później miałem formata i tak wyszło, że dzisiaj dostałem informacje o forum i się zalogowałem. Ale koniec skrupulatnych historii...
Coś o mnie? To może w punktach co by się zbytnio niepotrzebnie nie produkować:
Nick: m1chu, tutaj Kai :]
Imię: chyba logiczne
Zainteresowania: jak większość facetów - kobiety, po za tym programowanie (uogólniając: PHP4/5, mySQL, CSS/CSS2, HTML, XHTML, JavaScript, C++, VBA, Visual Basic, bla bla bla, nudy

), dobre filmy i seriale, dobre imprezy ze znajomymi (no co odprężyć też się trzeba :]), no i co w moim wykonaniu dla mnie najpiękniejsze - zacząłem babrać się w Photoshopie
Kontakt::
1. GG: nie cierpię bo to chłam, mam ale wchodzę tylko jak muszę
2. Tlen: to już lepsze, choć i tak schodzi na psy - też mam i też wchodzę tylko jak mam jakiś interes do kogoś lub z kimś
3. Irc: #thenet@no.after-all.org - kanał ogólnej pomocy techniczej, zapraszam
4. Mail: m1chu [at] m1chu.eu
Coś ogólnie o mnie: no to tak krótko. Jestem studentem na Politechnice Poznańskiej. Z powołania chyba programista, robię już to w różnych "opcjach" od około 6 lat. Od Basica, przez Asemblera, po deasemblacje i debuging - z różnymi skutkami rzecz jasna (nobody is perfect

), po za tym ciut sieci i hardware. Jestem typem lenia

Nauka na uczelni idzie jak krew z nosa... bo mi się nie chce. Często potrafię być trochę niemiły i kogoś "opluć", ale tylko jak ewidentnie ukazuje swoich zachowaniem, że jest idiotą i nie potrafi ani ciut wykazać własnej inicjatywy. Do osób które mają dumę i przede wszystkim używają głowy - co rzadko kiedy się zdarza w dzisiejszych czasach odnoszę się za to z szacunkiem, w bardzo rzadkich przypadkach nawet z podziwem. Ogólnie to dziwny ze mnie typ - z jednej strony szalony klikacz mychy, z drugiej z lekka "napalony" impreziarz i tępiciel... nie nie wihajstra... butelki od piwa

Zresztą wszystko okaże się w praniu, mam nadzieje, że będzie miło i bez problemowo w współpracy.
[/list]PS: pamiętam o problemie Komiwojażera. Jak znajdę moje rozwiązanie i ciut czasu to napiszę tutka.