scoopr - w pelni anonimowa platforma spolecznosciowa
Rozpoczęty przez
scoopr
, 25 09 2014 09:40
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25 09 2014 - 09:40
Witam!
Jestem wspólautorem, w razie pytan-sugestii zapraszam do komentowania, lub PW ^^ na wszystko odpowiem.
Nowa aplikacja spolecznosciowa, alternatywa dla FB i innych portali spolecznosciowych. To co wyroznia aplikacje, to pelna anonimowosc. Chce zeby kazdy mógl wypowiadac sie swobodnie
Podstawowe funkcje:
- W pelni anonimowe publikowanie postów i komentarzy pozwalaja Ci byc soba
- Natychmiastowe udostepnianie zdjec. Uchwyc najwazniejsze momenty z zycia i natychmiast sie nimi podziel
- Dla ochrony Twojej prywatnosci wszystkie posty zostana automatycznie usuniete po uplywie 24h
- Przejrzysty, graficzny interfejs
- Badz na bierzaco dzieki powiadomieniom push
- Aktualnosci znajomych pozwalaja Ci na bierzaco sledzic lokalne wydarzenia. Zobacz kim naprawde sa Twoi znajomi
- Aktualnosci ze swiata - zobacz co dzieje sie na swiecie, co publikuja i o czym dyskutuja ludzie z calego swiata
- Aktywnosc - sledz bierzace wydarzenia, które sa dla Ciebie istotne
Do pobrania za darmo z Google Play:
Spoiler
Napisano 13 10 2014 - 10:54
Mieliśmy pewne problemy z Google Play i aplikacja była zdjęta przez parę dni. Nowy link do pobrania: https://play.google.com/store/apps/details?id=in.scoopr&hl=pl
Jest już dostępna wersja 1.4.1, moim zdaniem najlepsza ze wszystkich. Poprawiliśmy interfejs, dodaliśmy możliwość edycji zdjęć, dodatkowo app powinna działać na tabletach
Napisano 13 10 2014 - 11:34
A dlaczego została zdjęta?
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Użytkownik Qauke edytował ten post 13 10 2014 - 11:37
Napisano 21 10 2014 - 16:09
A dlaczego została zdjęta?
Nie wdając się w szczegóły - drobny błąd, Google "kazało" poprawić.
Przy okazji - jest już dostępna wersja 1.5.0 - wprowadziliśmy drobne poprawki i dodaliśmy możliwość wyłączenia śledzenia postów.
Link do pobrania: https://play.google.com/store/apps/details?id=in.scoopr&hl=pl
Dodatkowo aplikacja jest dostępna w App Store
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych