Skocz do zawartości

suek555

OFFLINE Ostatnio: 07 11 2014 02:01
-----

Moje posty

W temacie: problem karta sieciowa

05 11 2014 - 12:02

Tzn powiem tak... Gdyby to byl moj komputer nawet bym sie nie zastanawiał... Ale, że jest to komputer dziewczyny to jest płacz, a ze gwarancja a że to a że tamto. Jest dużo ukrytych partycji ale czy któraś jest recovery to nie wiem, sprawdze. A z dyskiem jakiegoś problemu nie bede miał, zamówi się ;))) tylko zastanawiam sie jak to jest z cdkeyem bo nigdzie go nie widze. Można go jakoś wyciągnąć z windowsa 8? powalcze z nim jeszcze dziś i jutro a jak nie to zrobie najwyżej normalny format i zainstaluje 7.

05 11 2014 - 09:34

Ok, dzisiaj tak sprobuje zrobić. Ja to chyba jak sie wkurze to zmienie tą 8 na 7 bo juz mnie szlag trafia... Tylko nie wiem jak to bedzie w razie co z powrotem do 8, Bo nawet cdkeya nie przykleili na kompa ;) no ale musze poczytac.

04 11 2014 - 22:49

Niestety. Wszystko powyłaczane od dawna... Nawet kasuje wiekszosc procesów nie tylko te z autostartu, te które sie da... I nic. Może coś w usługach? Bo tam nie wiem co moge wyłaczyć ;)

04 11 2014 - 18:52

niestety nie wiem dokładnie o którą zakładkę CI chodzi po kliknięciu we właściwośći w menadżerze urządzeń
Wklejam tą:
Niestety na innych komputerach mam tutaj więcej opcji ale na wszystkich jest windows 7.
Załączony plik  1.jpg   52,24 KB   20 Ilość pobrań
Inne opcje:
adhoc 11n : Disabled
receive buffers: 256

scan valid interval: 60

Transmit buffers: 512

Wszystkie te opcje zmieniałem na chybił trafił w różnych kombinacjach i również niewiele to pomogło.

w zakładce zarządzanie energią też tutaj nie ma zbyt wielu opcji, tylko
"zezwalaj komputerowi na wyłączanie tego urządzenia w celu oszczędzania energii" i "zezwalaj temu urządzeniu na wznawianie pracy komputera"

04 11 2014 - 16:49

Niestety to też juz próbowałem... Wszystkie schematy zasilania, max wydajnosc karty, min eydajnosc karty we wszystkich mozliwych konfiguracjach itp z laptopem pod prądem bądź odłączonym. Dodam, że nie ma różnicy czy laptop jest 30cm od routera czy 25m, bez znaczenia czy 1 kreska zasiegu czy 5. Cały czas te 3,5Mbps. Postaram sie dodać screeny wieczorem jak bede miał dostęp do tego komputera.