okey już biorę się do pracy ...---------------------------------oto logi:OTL & exstrasOTL logfile created on: 2010-03-02 20:13:51 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.1.32.0 Folder = C:\Documents and Settings\hary\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version...
WitamPrzed chwilą przez aktualizacje systemu wszedł mi do kompa ten program, co w temacie.Czytałem co to jest i jest to prawdopodobnie wirus....Jak to coś usunąć ?OTL logfile created on: 2010-04-24 18:36:51 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.2.0 Folder = C:\Documents and Settings\Administrator\PulpitWindows XP Professional Edition Dodatek...
witam. czy to mozliwe ze mialem semprona 3000+ wszystko fajnie chodzilo a teraz mam athlon x2 3600+ na 2.11ghz i gry sie bardziej scinaja ? zainstalowalem stery od AMD i nie pomoglo ;/ LOGI OTL logfile created on: 2010-06-29 18:30:42 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.7.0 Folder = E:\Programy do skanowania kompaWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version =...
Witam chciałem podzielić się z wami wrażeniami z użytkowania (od ponad miesiąca) chińskiego telefonu Xiaomi Redmi Note 2. Może zacznę dlaczego zdecydowałem się na telefon ten: postanowiłem zrobić przeskok z mojego starego LG L9II na coś nowego w budżecie 700PLN. Wielu z was stwierdzi że w tym budżecie już można kupić sporo średniaków – ja jednak nie chciałem telefonu średniego – chciałem...
Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
Witam, chcę kupić sobie komputer stacjonarny, najbardziej wymagającą grą która by była na nim odpalana to będzie właśnie The sims 3 + dodatki - nie musi też to być na najwyższych ustawieniach. Więc nie potrzebuję jakiegoś wypasionego komputera, może być używany. W związku z tym na allegro mam 3 typy podam linki oraz dane (bo aukcjie kiedyś wygasną a temat może być dla kogos przydatny). Tak...
WitamNiedawno zmieniłem system na stary dobry XP 32-bit Pro. Po instalacji jednak sterowników oraz kilku uaktualnień do flash playera i mozilii komputer zaczął wolniej chodzić, zwykłe youtube się często wiesza i niektóre strony nie chodzą w pełni. Być może to wina flash playera, który gryzie się z przeglądarką bądź nowego oprogramowania do karty graficznej. Poniżej zrzut z OTL:KOD z OTL.txtOTL...
Witam , tak jak upExtras :OTL Extras logfile created on: 2012-06-23 20:45:59 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.52.0 Folder = C:\Documents and Settings\Patryk\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...
Ten Dell ma lepsze parametry od podanego przez Ciebie - i w dodatku jest ta324;szy - jego osobiście raczej wybrałbymhttp://www.x-kom.pl/p/75132-notebook-laptop-17,3-dell-xps-l702x-i5-2450m-4gb-500-dvd-rw-7hp64.html(dostępny tylko w tym jednym sklepie)Oczywiście, skoro to ma być laptop do zastsowa...
WitamTak jak w temacie od jakiegoś czasu explorer znacząco spowalnia mi komputer .Oto mój log z hijacka:Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 20:25, on 2008-08-31Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)Boot mode: NormalRunning...
Nie lepiej zostawić na ten czas starą kartę graficzną? Albo kupić płytę bez zintegrowanej i po prostu jakąś najtańszą na ten czas.Za 82 zł możesz sobie kupić Gigabyte Radeon 2400 PRO 256MB DDR2.http://www.agito.pl/seria_hd_2000/gigabyte...805.324389.htmlNaprawdę nie ma sensu kupować głównej z zintegrowaną grafiką.