Skocz do zawartości

1 or 2 490 490 10 0 0 1

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: 1 or 2 490 490 10 0 0 1

Nieznany błąd przy uruchamianiu gry

Witam,Piszę do Was z prośbą o pomoc. Przy uruchamianiu gry World Basketball Manager 2009 pojawia mi się błąd o nagłówku: Nastąpiła próba odczytu lub zapisu pamięci chronionej. Często wskazuje to, że inna pamięć jest uszkodzona.Po kliknięciu na 'Details' pojawia się coś, czego już w ogóle nie potrafię rozszyfrować, ale Wy jako komputerowi specjaliści pewnie będziecie wiedzieć, co to...

Błąd hss_err_pid podczas grania w minecrafta.

Witam, problem polega na tym, że gdy gram w minecrafta gra się wyłącza i wyskakuje błąd, hss_err_pid. Przedtem nie mogłem w ogóle uruchomić gry bo od razu błąd się pojawiał, dostałem odpowiedź,"wyłącz anty wirusa" zadziałało grałem. Błąd wyskakuje po 5min od włączenia gry, nie kiedy mogę grać 4h i nic się nie dzieje. Sterowniki najnowsze wgrane. Antywirus cały czas wyłączony....

[Reklama] OrderMyFiles- porządkowanie plików

Widnows7 Szczegółowe informacje na temat wywoływania debugowania w trybie JIT (just in time)zamiast tego okna dialogowego znajdują się na końcu tego komunikatu.************** Tekst wyjątku **************System.NullReferenceException: Odwołanie do obiektu nie zostało ustawione na wystąpienie obiektu. w OrderMyFiles.ListCreating.button1_Click(Object sender, EventArgs e) w...
  • Oprogramowanie
  • napisane 08 01 2011 23:59
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 4200

x na ekranie czerwony

Wklej logi FRST 1  raportAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 13-04-2015Ran by Artur at 2015-04-14 16:58:23Running from C:\Users\Artur\DesktopBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be...

Logi - Kontrolne sprawdzenie

Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...

Logi - Profilaktyczne sprawdzenie

WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...

Logi - csrss.exe - włam na facebooka

Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...

nowy komputer do 1500 pln

AMD Athlon II X2 250 /3.0GHz, 2x1MB, 65W, BOX, AM3/ 230zł AsRock 770 Extreme3 /AMD 770/ 279zł GoodRam 2GB 1333MHz CL9 60zł Gainward GeForce GTS 450 512MB DDR5 /128bit/ 2xDVI/HDMI 349zł Corsair 430W [CMPSU-430CXV2EU] 179zł SilentiumPC Brutus 410 Pure Black (bez zasilacza) 139zł Samsung 500GB 7200rpm 16MB cache SATA-II F3 ...

Brak pliku msubxhro.dll - proszę o pomoc

Win XP SP3Avast wykrył w msubxhro.dll trojana, potwierdził to F-secure. Nieopatrznie zgodziłem się na wyrzucenie go.Komunikat o braku tego pliku wychodzi: wielokrotnie w trakcie uruchamiania systemu, po kliknięciu w każdą ikonkę, praktycznie przy każdym uruchamianiu czegokolwiek. Dodam, że każda aplikacja uruchamia się po tym komunikacie.Dokładnie to wygląda tak:przy każdym uruchomieniu...

Czym rozszyfrować ten plik?

Witam.Pilnie potrzebuję odczytać mały pliczek .lic, ale on jest zakodowany (?) ...
  • Oprogramowanie
  • napisane 12 12 2008 13:03
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2565

Brak pliku msubxhro.dll - proszę o pomoc

Win XP SP3Avast wykrył w msubxhro.dll trojana, potwierdził to F-secure. Nieopatrznie zgodziłem się na wyrzucenie go.Komunikat o braku tego pliku wychodzi: wielokrotnie w trakcie uruchamiania systemu, po kliknięciu w każdą ikonkę, praktycznie przy każdym uruchamianiu czegokolwiek. Dodam, że każda aplikacja uruchamia się po tym komunikacie.Dokładnie to wygląda tak:przy każdym uruchomieniu...

[Problem] trojan - system awaryjny nie dziala

Logfile of HijackThis v1.99.1Scan saved at 18:02:48, on 2008-10-10Platform: Unknown Windows (WinNT 6.00.1905 SP1)MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6001.18000)Running...

Logi - Funkcje w programach nie działają + uber zamuł

All processes killed========== OTL ==========Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\ deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-19\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-20\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value...

Logi - Prośba o sprawdzenie

Dzięki za wskazówki. Mam nadzieję, że już wszystko jest ok, ale miałam jakieś problemy z OTL po wklejeniu i wykonaniu skryptu. Program nie odpowiadal i musiałam ponownie uruchomić komputer.Oto log z AutoRuns"HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Terminal Server\Wds\rdpwd\StartupPrograms" "" "" ""+ "rdpclip" "" "" "File...