YAC(Yet Another Cleaner!) (HKLM-x32\...\iSafe) (Version: - ELEX DO BRASIL PARTI[beeep]ÇÕES LTDA) <==== ATTENTIONOdinstaluj ten program, nie jest godny zaufania. 2) Użyj >Adw-cleaner najpierw kliknij na SZUKAJ, a dopiero po zakończeniu skanowania, gdy uaktywni się przycisk USUŃ, to kliknij na niego.Pokaż raport z niego C:\AdwCleaner\AdwCleaner[S].txt 3) CHR dev: Chrome dev...
Jakimś cudem udało mi się zrobić skany przy pomocy Combofix i OTL.Oto logi.Z OTLOTL logfile created on: 2010-05-20 15:11:01 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.5.0 Folder = C:\Documents and Settings\Ania\PulpitWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country:...
Logi z FRSTAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 11-03-2015Ran by TK at 2015-03-17 05:33:59Running from C:\Users\TK\DownloadsBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be removed.)AV: Trend Micro Internet Security (Enabled -...
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden odpłatny program, za który będziesz musiał...
Podzespoły laptopa ? Smart dysku twardego z HDTune ? Temperatury podzespołów ? Jaki antywirus posiadasz ? Jak wygląda użycie zasobów - CPU i ram ? --------[ Podsumowanie ]------------------------------------------------------------------------------------------------ Komputer: System operacyjny Windows 7 Home Premium Home Edition Dodatek service pack...
OLT. TxtOTL logfile created on: 2012-09-16 15:40:56 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.61.5 Folder = C:\Documents and Settings\o e m\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 2 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...
Co tu dużo pisać NIS 07 działa tak samo jak nie miałem zainstalowanego SP1. Działa bez problemów.//@down:Jak to nie ma? No to ciekawe że ja mam NIS 07 zainstalowany na viście:Screen: http://img58.imageshack.us/img58/5631/nis2007vz2.jpg (jak widać mamy screen z visty)
Problem leży po stronie ALSA. Chociaż w większości komputerów podczas instalacji system sam poprawnie rozpoznaje i konfiguruje dźwięk to zdarzaja się problemy. Warto zwrócić uwagę co zostało wykryte i skonfigurowane po zakończeniu instalacji ale przed restartem komputera.Obsługę dźwięku, sterowniki zawiera jądro systemu w postaci modułów które są ładowane do systemu tylko te które są...
Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
Proszę o sprawdzenie logow z OTL mam problem bo w koszu powstały mi dziwne pliki tzn : de40 i de42 i nie idzie ich w żaden sposób usunąć. Podaje logi z OTL -> Gmer ->AdwCleaner podejrzewam również że w systemie jest jakiś rookit. Właściciel komputera prosił o pomoc z tej sprawie # AdwCleaner v1.801 - Logfile created 08/16/2012 at 21:56:46# Updated 14/08/2012 by Xplode# Operating system :...
Witam, prosiłbym o sprawdzenie tych logów. Mimo zrobionego formata to komputer i tak nie chodzi jak dawniej :/[[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]codebox][/font][/color]OTL logfile created on: 2012-08-08 18:09:11 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.56.0 Folder = C:\Documents and Settings\kret\Moje...