W logach widzę tylko ślady infekcji pendrivowej, ale prawdopodobnie to tylko ślady.Na wszelki wypadek użyj USBFix z opcji DELETION >/USBFix-t42061/Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Script wklej to::OTLO33 - MountPoints2{11273c9b-c127-11dd-8d97-001e33742766}ShellAutoRuncommand - "" = D:2.batO33 -...
All processes killed========== OTL ==========Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\ deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-19\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-20\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value...
myślałem nad kupnem obudowy:http://www.gral.pl/preview/Tracer/TracerPh...TRO-979400W_98/i jest napisane że nie jest ona szczelna magnetycznie. chciałbym się dowiedzieć co to znaczy.bo taka tania obudowa do tego jeszcze z "oknem" aż dziwne...prosze o pomoc
"Silent Runners.vbs", revision R50, [url=http://www.silentrunners.org/]http://www.silentrunners.org/[/url]Operating System: Windows XP SP2Output limited to non-default values, except where indicated by "{++}"Startup items buried in...
Witam,Jestem tutaj nowym użytkownikiem. Podłączam się pod temat o sprawdzenie logu OTL. Problem występuje w windows serwer 2003, po zainstalowaniu Adobe Reader, zostało zmienione/zablokowane hasło administratora. Hasło znam i potwierdziłem je z plikem SAM, jest prawidłowe. Natomiast przy logowaniu windows zwraca błędne hasło. Nie jestem możliwe zalogowanie się do systemu. Poniżej log.OTL...
Witam serdecznie od pewnego czasu zaczał mi co 5 minut zanikać internet(radiówka),,póżniej wróciło wszystko do normy,ale nie na długo.zaczął mulić komputer,i teraz znów problem z netem....mam antywirusa AVIRE,korzystam jeszcze z CCleaner.Oto moje wyniki z OTL,prosze o pomoc w odczytaniu bo nie znam sie na tym.OTL logfile created on: 2012-01-29 20:50:02 - Run 1OTL by OldTimer - Version...
Prosze o sprawdzenie logga CODE-BOXComboFix 09-02-21.01 - wieczorek 2009-02-24 20:24:08.3 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.3.1250.1.1045.18.2046.1497 [GMT 1:00]Uruchomiony z: d:\internet\PROGRAMY\ComboFix.exeAV: ESET Smart Security 3.0 *On-access scanning disabled* (Updated)FW: Zapora osobista *enabled* * Utworzono nowy punkt...
Zaznaczyłem w HiJackThis O4 - HKLM\..\Run: [BMe3687710] Rundll32.exe "C:\WINDOWS\system32\goeogbtt.dll",s i nacisnąłem 'Fix checked', potem uruchomiłem killboxa, wskazałem ten plik i nacisnąłem czerwony krzyżyk. Potem kilka razy uruchomił się i zamknął explorer.exe ( pojawiał się i znikał pasek zadań i ikony ), a na koniec killbox wyświetlił komunikat...
Na Słońcu pojawiła się plama, która zapoczątkowuje kolejny 11- letni cykl aktywności słonecznej. Na zaprezentowanym zdjęciu widać dużą plamę oznaczoną numerem 10980, jeszcze z poprzedniego cyklu oraz niewielką nową (nr 10981), która zwiastuje cykl nr 24.Jednak, aby naukowcy uznali, że cykl nr 24 stał się dominujący, musi pojawić się jeszcze wiele nowych plam.Plamy słoneczne to obszary na...