Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Czerwiec 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na czerwiec 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Listopad 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Grudzień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na grudzień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Kwiecień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Luty 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na luty 2022 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...
Witam. Mam modowaną wersję XP i w sumie wszystko ładnie, fajnie po za dwoma mankamentami.1-szy z nich to wolne ładowanie się systemu.2-gi polega na dość sporym żużyciu pamięci.Mój sprzęcik to Barton 2,5+, 768mb ram ddr, posadzone all na GA7VA, GF 7600GS, 2 dyski(baracuda 40gb i caviar 80gb), 2 sieciówki realteka{odziwo się nie gryzą), muza zintegrowana AC 97, zasilacz Modecom 300W z aktywnym...
WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...
Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Styczeń 2023 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na styczeń 2023 r, które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Pobierz sobie → http://gparted.org/download.php Wypal na płytę, ustaw bootowanie z CD/DVD → /Ustawianie-kolejnosci-bootowania-BIOS-t51928/?hl=%2Bustawianie+%2Bkolejno%C5%9Bci+%2Bbootowania, następnie zbootuj z płyty program Po uruchomieniu płyty podłącz pendriva, program poszuka naszego pendrive ( urządzenia przenośne są na samym końcu, resztą po rozmiarze zobaczysz, musisz uważać by...
Mam problem z aplikacjami na pulpicie, prawie wszystkie pliki zmieniły format na .lnk, i mają ikonę Internet Explorer na białej "zagiętej kartce", jeśli spróbuję włączyć ten plik pojawia się na chwile Internet Explorer po czym wyłącza i wyskakuje okienko, czy chce pobrać ten plik.... na szczęście mam...
Prosze o sprawdzenie logga CODE-BOXComboFix 09-02-21.01 - wieczorek 2009-02-24 20:24:08.3 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.3.1250.1.1045.18.2046.1497 [GMT 1:00]Uruchomiony z: d:\internet\PROGRAMY\ComboFix.exeAV: ESET Smart Security 3.0 *On-access scanning disabled* (Updated)FW: Zapora osobista *enabled* * Utworzono nowy punkt...
Pc do gier.Skoro byś zmienił to się podziel na co :PProcesor: Core i5 4460Płyta główna: Gigabyte GA-B85M-D3HRam: 8 GB Goodram 1600 MHz LEDHDD: WD Blue 1 TB EZEXSSD: Goodram C100 120 GBGrafika: EVGA GTX 970 Gaming ACX 2.0DVD: Samsung SH-224DBObudowa: Antec VSP5000Zasilacz: Thermaltake Smart SE Modular 530 WTutaj mam takie coś. Co o tym sądzicie?