Skocz do zawartości

1 or 3 482 482 10 0 0 1

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: 1 or 3 482 482 10 0 0 1

Logi - Wyskakujące okienka

Witam, przepraszam, że nie odpisałem ale musiałem wyjechac na kilka dni. Przed wyjazdem zdążyłem tylko zrobić loga. Teraz pisze z innego kompa, po tym ostatnim skanowaniu combofixem w tamtym kompie wogóle wszystko sie popsuło, nie da się otworzyć żadnej strony internetowej, nie działa wogóle GG.Wklejam tego loga i proszę o pomoc.ComboFix 08-08-17.03 - Administrator 2008-08-18...

Logi - Wyskakujące okienka

Wielkie dzięki, wklejam loga i czekam na dalsze wskazówki. PozdrawiamComboFix 08-08-16.01 - Administrator 2008-08-17 17:07:02.2 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.1.1250.1.1045.18.107 [GMT 2:00]Running from: C:\Documents and Settings\Administrator\Pulpit\ComboFix.exeCommand switches used :: C:\Documents and...

Logi - Wolne działanie komputera

Wynik Ad-Remover po kliknięciu "scan".======= REPORT FROM AD-REMOVER 2.0.0.2,G | ONLY XP/VISTA/7 =======Updated by TeamXscript on 12/04/11Contact: AdRemover[DOT]contact[AT]gmail[DOT]comwebsite: http://www.teamxscript.orgC:\Program Files\Ad-Remover\main.exe (SCAN [1]) -> Launched at 07:16:23 on 11/01/2012, Normal bootMicrosoft...

Logi - Zawieszanie się komputera

Oto co wyszło po załączeniu programu:All processes killed========== OTL ==========HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\\Default_Page_URL| /E : value set successfully!HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\\Start Page| /E : value set successfully!Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\{9BB47C17-9C68-4BB3-B188-DD9AF0FD2A69}\...

Logi - Zawieszanie się komputera

Oto co wyszło po załączeniu programu:All processes killed========== OTL ==========HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\\Default_Page_URL| /E : value set successfully!HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\\Start Page| /E : value set successfully!Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\{9BB47C17-9C68-4BB3-B188-DD9AF0FD2A69}\...

Logi - Win32:adware

Od wczorajszego na pisania tematu komputer zaczoł chodzić 4 razy wolniej wszystko się zacina nie wiem co jest grane.======= REPORT FROM AD-REMOVER 2.0.0.2,G | ONLY XP/VISTA/7 =======Updated by TeamXscript on 12/04/11Contact: AdRemover[DOT]contact[AT]gmail[DOT]comwebsite: http://www.teamxscript.orgC:\PROGRAMY\main.exe (SCAN [2]) -> Launched at...

Logi - Kontrolne sprawdzenie

Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...

Logi - Win32:adware

Aha złe przeczytałem ale komp nadal się zacina nie wiem co się dzieje ======= REPORT FROM AD-REMOVER 2.0.0.2,G | ONLY XP/VISTA/7 =======Updated by TeamXscript on 12/04/11Contact: AdRemover[DOT]contact[AT]gmail[DOT]comwebsite: http://www.teamxscript.orgC:\PROGRAMY\main.exe (CLEAN [1]) -> Launched at 21:03:09 on 17/11/2011, Normal bootMicrosoft...

Tworzenie się automatycznie skrótów na pendrive

Nie wiem czy to to ale daje:OTL.txt:OTL logfile created on: 2011-10-04 14:22:19 - Run 6OTL by OldTimer - Version 3.2.29.1 Folder = C:\Documents and Settings\Tomek\PulpitWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...

Zestaw Pod Am2 Jaka Plyta Najlepiej

Nierozumiem czemu tutaj polecaja takie badziewa trochę dziwne jest to dla mnie Kolega wywalił 8 stów na płytę i dlatego się swietnie zna/index.php?showt...amp;#entry48268
  • Archiwum
  • napisane 11 01 2007 11:07
  • Odpowiedzi: 12
  • Wyświetlenia: 2499

help_decrypt

Witam. Mam pewien problem. Mianowicie ostatnio wlaczam komputer a wszyskie moje zdjecia, filmy, pliki tekstowe itd. sa zaszyfrowane. Kiedy wlaczam plik z notatkami to mam w nim zamiast notatki cos w rodzaju chinskich znakow czy ciagu liczb i liter. przy kazdym pliku/folderze z plikami, utworzyly sie 4 pliki o nazwie "help_decrypt". Dwa jako pliki skrotowe do strony internetowej, jeden jako...

Błąd przy deinstalacji Microsoft Visual C++ 2013

Witam!Tak jak w tytule mam problem z vc++. Podczas instalacji gry pojawił się komunikat, że vc++ jest niepoprawnie zainstalowany.Postanowiłam go naprawić jednak wtedy pojawił się drugi komunikat:http://oi59.tinypic.com/z5nbn.jpg To samo stało się przy próbie deinstalacji. Wszystkie czynności wykonywałam z poziomu administratora. Pomóżcie proszę! Przekopałam się przez tyle informacji i nic...
  • Oprogramowanie
  • napisane 18 04 2015 20:29
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 5460

Logi spyware Claro Search (DobreProgramy.pl)

Coś jeszcze siedzi, oto logi z AdwCleaner:# AdwCleaner v2.304 - Log utworzony 03/07/2013 o 21:31:14# Aktualizacja 03/07/2013 przez Xplode# System operacyjny : Windows 7 Professional Service Pack 1 (64 bits)# Użytkownik : nm 8615 - NM8615-KOMPUTER# Tryb uruchomienia : Normalny# Ścieżka : E:\Moje Dokumenty\Pobieranie\AdwCleaner.exe# Opcja [Szukaj]***** [Usługi] ********** [Pliki /...

Logi - csrss.exe - włam na facebooka

Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...