Skocz do zawartości

1215b

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: 1215b

Netbook - który lepszy?

Nie polecam ci przekątnej 10 cali do pracy - głównie ze względu na niską rozdzielczość 1024x600. Polecam ci zastanowić się nad przekątną 12 cali, bo wtedy masz już rozdzielczość 1366x768. Sam netbook jest niewiele większy, a komfort pracy o niebo lepszy.Po drugie, jak chcesz dosć tanio - nie kupuj w komputroniku, jest to na ogół dość drogi sklep. Najlepiej szukać na ceneo oraz allegro, można...

Asus 1215N - źle działający touchpad

Wątek już może trochę stary ale myślę że te informacje mogą się komuś przydać.Oddałem mojego netbooka do serwisu. Bardzo dokładnie i szczegółowo opisałem im problem (może dzięki temu zadziałali tak skutecznie i szybko). Asus bardzo pozytywnie nie zaskoczył. Po 4 dniach otrzymałem netbooka...
  • Notebooki
  • napisane 08 08 2011 19:38
  • Odpowiedzi: 20
  • Wyświetlenia: 50505

Netbook do 1300złotych do prac biurowych

Mam Asusa 1215B w wersji z najslabszym procesorem C-30 (w Polsce dostepne sa chyba tylko modele z mocniejszymi APU) i jestem w 100% zadowolony. Z czystym sumieniem moge Ci go polecic.

Netbook do 1300złotych do prac biurowych

W porównaniu do Brazosa E450, ten D525 wymięka.Zobacz na 1215B, działa o godzinę dłużej.

Notebook MSI do 2000zł

Danello. Powyższy laptop nie ma wejścia hdmi. Zresztą, (biorąc pod uwagę moją małą znajomość w tej dziedzinie) wydaję mi się, że ten HP nie jest wart swej ceny. Mogę się mylić, za co z góry przepraszam. Proszę o inne oferty.EDIT: Znalazłem ciekawą ofertę Asusa. Oto link:...

Netbook - który lepszy?

Sam zdecyduj ile RAM-u chcesz mieć. Myślę, że 2GB wystarczy - jednak 4GB nie zaszkodzi, aż tak dużo za dużo to nie będzie; patrz też jak cenowo lepiej ci wychodzi.Co do E450, kurde - sorry że zmyliłem lekko, tak ten netbook jest sprzedawany najwyżej z procesorem E350, jest to procesor minimalnie wolniejszy od E450Sam nie wiem co dokładnie powiedzieć, najlepiej jak sam podejmiesz decyzję; masz...

Netbook - który lepszy?

Co do netbooków 12-calowych, to najlepszym rozwiązaniem będzie Asus 1215N (posiadam, świetny sprzęt, jakbyś miał jakieś pytania o niego to pisz), 1215B (uważaj bo są różne wersje tego modelu - bierz tylko tą z procesorem AMD E450) oraz MSI U270. Te 3 mogę ci spokojnie polecić....

Netbook - który lepszy?

Obejrzalem te netbooki i postanowilem wybrac jednak ten 12 calowy jak komfort pracy ma byc duzy wyzszy. Z propozycji ktore mi podales to glownie bral bym pod uwage.http://allegro.pl/msi-wind-u270-e450-4gb-500-hd6320-usb3-i1954708791.htmlhttp://allegro.pl/asus-eeepc-1215b-e450-4gb-500gb-hd6320-1215n-i1941358142.htmlI teraz mam pytanie ktory moze byc...

Asus Eee PC 1215B recenzja

Na wstepie przepraszam za brak polskich znakow, ale klawiatura i Windows niemiecki Model 1215B-BLK151M, ktorego jestem posiadaczem jest chyba najslabszym z modeli opartych na nowym APU (karta graficzna zintegrowana z procesorem) od AMD dostepnych na rynku.Jednordzeniowy procesor, zaledwie 1GB pamieci RAM, dysk 320GB, brak USB 3.0 i...

Na forum faktycznie rozwiązali problem. Ale trzeba je doczytać do końca. Nie wszystkim pomoże samo usunięcie gąbek (choć niektórym tak). Problemem jest elektrostatyka obudowy. Przeskakuje ładunek między częścią gdzie jest płytka touchpada i dolną częścią. Trzeba otworzyć netbooka i:1. Usunąć dwie gąbczaste podkładki (niektóre egzemplarze mają od razu jedną lub wcale)jeśli nie zadziała, to2)...
  • Notebooki

Witam. Kupiłem Asusa Eee PC 1215b zaraz po polskiej premierze (koniec maja) i po kilku dniach pojawił się identyczny problem z touchpadem jak tu opisywany. Touchpad "wariował" - czas normalnej pracy przeplatał się z niemożnością jego użycia. Szukałem informacji na temat tego problemu i na stronie, której adres padł już w tej dyskusji, znalazłem...
  • Notebooki

Mam podobny problem. Kupiłem ASUSa 1215B (5 dni temu). Nie instalowałem jeszcze na nim żadnych "śmieci". I w różnych sytuacjach normalnego użytkowania NAGLE połowa touchpada działa poprawnie a połowa nie powoduje przesuwania się kursora. Np. pojawia się w miejscu strzałki grafika przesuwania okienka ale również nic się nie dzieję. Wczoraj...
  • Notebooki