Skocz do zawartości

1215n blood money

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: 1215n blood money

Gra mi się tnie...

Powiem ci coś jezeli chodzi o tego Hitmana  Blood Money to na tej grafie GF FX 5200 nie chodzi bedzie sie cioł Wiem bo mialem taki problem A narazie niemam kasy na nowa grafe Wiec nie gram w Hitmana a co do wczesniejszych wersji to powinno chodzic ?12159 No wałsnie mi chodzi o wczescniejsza wersje...(Hitman 3:...
  • Kosz
  • napisane 15 08 2006 13:42
  • Odpowiedzi: 15
  • Wyświetlenia: 2805

Problem z wyświetlaniem obrazu

Witam,mam problem z nowymi grami i większością starych. Po odpaleniu powiedzmy takiego Test Drive Unlimited, komputer zacina się po około 5-15 minutach na ekranie pojawiają się na przemian czerwone i czarne paski, a następnie zwiecha ( dziwięk działa jednak nic nie da się zrobić prócz resetu).Gra nie zacina się zawsze w tym samym miejscu, potrafi 3 razy utknąć w briefing'u by za 4 przejść...
  • Archiwum
  • napisane 29 03 2008 22:07
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 926

jaka strzelanka?

PainkillerHitman: Blood MoneyCounter Strike 1.6Ciężko pograć w Hitman'a na FX'ie 5500. Grałem na podkręconym FX 5200 (FX 5500 to właśnie podkręcony 5200) na minimalnych detalach i rozdzielczości... Ścinało. Po wymianie na GF 6800XT było już o wiele lepiej
  • Gry
  • napisane 12 01 2008 11:45
  • Odpowiedzi: 21
  • Wyświetlenia: 4299

jaka strzelanka?

PainkillerHitman: Blood MoneyCounter Strike 1.6
  • Gry
  • napisane 12 01 2008 11:45
  • Odpowiedzi: 21
  • Wyświetlenia: 4299

Hitman vs Splinter cell

Aktualnie gram w Hitman'a Blood Money i jezeli podoba Ci się Ciche zabijanie, skradanie się za wrogiem i duszenie go linką lub zabicie go szybkim Ciosem z noża ( nóż - krwawa, szybka śmierć i nie zawsze cicha, linka - Cicha, skuteczna bez krwawa śmierć). Jeśli grasz w Hitman'a poczujesz sie jak morderca na...
  • Gry
  • napisane 22 09 2007 23:48
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 2219

Problem ze spadającymi fps'ami

Hmmm raczej tak. Grałem w GTA San Andreas i tam wyciągało to 24 fpsy i można było sobie w miarę płynnie pograć. Na allegro napisane jest, że na tej karcie można gać w gry takie jak Need For Speed Most Wanted czy Call of Duty. Przyznam, że nie grałem w nie, aczkolwiek próbowałem Need For Speed Carbon. Gra faktycznie chodziła, lecz przy pojawieniu się na ekranie 5 przeciwników, fpsy spadały na...
  • Archiwum
  • napisane 13 09 2007 20:34
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 2013

gigabyte 7600GS-zawieszki

Przy wszystkich grach jakie próbowałem: NFS MW,NFS CARBON,Call of duty2,Hitman blood money,jedynie tylko Just Caused mi się uruchomił ale po 5 minutach grania strasznie się przycinał.Tak to komputer chodzi normalnie
  • Archiwum
  • napisane 15 11 2006 18:46
  • Odpowiedzi: 13
  • Wyświetlenia: 2284

Radeon 9600XT - Defekty graficzne, zawieszanie systemu

Witam serdecznie.Dzisiaj chciałem uruchomić dwie gry:- Splinter Cell Chaos Theory- Hitman Blood MoneyNa początku wszystkie działały prawidłowo. Po kliku godzinach w Hitmanie po załadowaniu się menu pojawiły sięartefakty podobne jak podczas przegrzania się GPU w postaci losowych kształtów, kolorów i szumów po czym...

Jakie polecicie wg was najlepsze gry na ps2? chciałbym sobie kupić pare tytułów więc może coś doradzicie ? happy.gif

Hitman Blood Money.http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=4978
  • Gry
  • napisane 15 11 2011 19:02
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 8361

Problemy Graficzne w Wielu Grach

Witam! Tak jak w temacie w niektórych grach pojawiają się różne problemyW grze The Sims 2 Pojawiają się dziwne błędy graficzne jak np. pionowe paski na simie bez tekstury,na parceli "przekręcone" i powielone linie siatki i tekstury tworzące bloki, pasy itd. a czasami po prostu pokazuje mi się czarny ekran z napisem "No Signal" i po chwili wyłącza się monitor.Mam...
  • Kosz
  • napisane 20 07 2010 12:44
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 2173

Nowe Gry

Hitman: Bloody Money... co tu dużo mówić pełny wypas. 47 znowu w akcji i na dodatek w świetnej oprawie graficznej A juz niedługo najlepszy western na kompa! Call Of Juarez polskiego squadu Techland to poprostu szczyt pod względem graficznym!
  • Gry
  • napisane 04 11 2005 20:04
  • Odpowiedzi: 23
  • Wyświetlenia: 9163

Gra mi się tnie...

Powiem ci coś jezeli chodzi o tego Hitmana Blood Money to na tej grafie GF FX 5200 nie chodzi bedzie sie cioł Wiem bo mialem taki problem A narazie niemam kasy na nowa grafe Wiec nie gram w Hitmana a co do wczesniejszych wersji to powinno chodzic ?
  • Kosz
  • napisane 15 08 2006 13:42
  • Odpowiedzi: 15
  • Wyświetlenia: 2805

dość szybki komputer tnie się na starych grach

Witam wszystkich. Od razu przejdę do sedna. Mój sprzęt to w skrócie mówiąc : Procek 3.00 1GB RAMUKarta Graficzna Geforce 7900GSTeoretycznie gry typu : Gothic 2, Mafia, ogółem takie stare gierki nie powinny się ścinać. Jednak u mnie jest odwrotnie. Tnie i to czasami bardzo i to w jakiś 80% w które gram. NHL 08 źle chodzi, a Madden, Fifa, Nba (08) w miarę. GTA : SA chodziło bardzo dobrze jednak...
  • Archiwum
  • napisane 10 06 2008 21:48
  • Odpowiedzi: 30
  • Wyświetlenia: 2893

Wasz ulubiony gatunek gier!

Gram prawie we wszystko z wyjątkiem RTS-ów!Aktualnie gram w F.E.A.R., Wiedźmina, Hitmana Blood Money i ... Mosta ))
  • Gry
  • napisane 16 03 2008 21:02
  • Odpowiedzi: 27
  • Wyświetlenia: 19256