Program mozna uruchomić bez konieczności posiadania klucza P-Key oraz box JAF. Flashowanie BB5 działa poprzez USB lub poprzez UFS'a. Każdy użytkownik poczciwego Tornadomoże korzystać teraz do woli z funkcji JAF'a wykorzystując skrzynkę tornado jako interfejs Fbus.Chodzą plotki, że tego cracka wypuściła grupa tworząca...
Gdy mamy kod zabezpieczający, i go zapomnieliśmy jest sposób na zresetowanie tego kodu do standardowego 12345, Sposób przeznaczony jest do telefonówmarki Nokia opartych na platformie BB5.Potrzebne pliki:- THC-NOKIA-UNLOCK.MDL znajdziemy tu http://www.sendspace.com/file/7erpwc Opis:Potrzebny bedzie czytnik kart...
mam dysk który miał nazwe woluninu np "xxx (E)" i wsio czytałoteraz coś sie zrobiło i czyta mi go jako "Dysk lokalny (E)" i jak chce do niego wejść to wyskakuje komunikat "nieprawidłowa dyskietka" czy coś takiegojak to naprawić ?P.S. instalator XP-ka czyta dysk jako:Partycja [nieznana] (np.)12345mb <
Wpisz w wierszu poleceńwmic process get name, executablepath, description /format:list >>c:\12345.txti wyślij nam plik z dysku C, 12345.txtByć może jakieś wirusy podszywają się pod procesy MS.
Mam pytanie dotyczące karty pamięci w nokii 6300. Mam używaną 6300 bez karty pamieci a musze zresetowac kod zabezpieczajacy w tym telefonie, czy jesli wrzuce do fona nowa karte, to bede mogl zresetować kod ta metoda: 1. Na karcie pamięci utwórz folder recogs w lokalizacji x:\System 2. Ściągnij ten plik rapidshare.com {CLICK!!} albo stąd uploader.pl {CLICK!!} 3. Wrzuć...
Jak ktoś ma kabelek to również ten sam efekt można uzyskać poprzez podłączenie telefonu kabelkiem.Odpalenie programu NSS, http://bphreaks.brin...et/software.htm zainstalowanie sterowników do telefonu,pc suite starczy.1)Odpalasz NSS2) kliknij Scan for new device ( prawy gorny rog okna programu)3) przejdź do Phone Info i kliknij Scan4)...
Witam Musisz tutaj wygenerować master code po numerze imei http://nfader.z-host.ru/, i wpisać go zamiast kodu zabezpieczającego. Następnie w menu telefonu wyłączasz ochrone kodem, lub zmieniasz kod zabezpieczający na standardowy 12345. Pozdrawiam
Witam!Jest jakiś sposób na poznanie hasła administratora?(Hasło przy instalacji systemu)Gdy kupowałem komputer z Windowsem XP PRO, osoba, która go składała zainstalowała Windowsa.Niestety nie wiem jakie hasło wpisała, a nie mam jak sie z nią skontaktować.Chciałbym dodać że jestem administratorem ale podczas instalowania programu prosi o hasło...Probowałem standardowych np. qwerty,
Zmieniłem fabryczny (12345) kod zabezpieczający nokię 6030 i zapomniałem ten kod.Czy ktoś wie jak się teraz pozbyć lub zmienić zapomniany kod.Pozdrawiam.
W takim przypadku potestowałbym u siebie lakiegoś linuksa LiveCD, podzespoły są co prawda świeże, ale aktualne jądro powinno dać sobie radę z nimi (świeże kernele są np. w KateOS 3.2 Beta i Slax). Posiedziałbym trochę, obciążył proca (a niech sobie liczy silnię z 123456781234), połaził po necie... . Takie pytanie mi się nasunęło, na windzie masz jakiegoś...
Jak otworzyć port 12345 wiem że może mi wejść trojan net bus lub inny ale muszę go otworzyć, znacie jakieś modyfikacje rejestru na szybsze włączanie windowsa?