Miałem podobny problem, że nie było rozdz. 1440x900. Na szczęście w panelu NVIDIA (ustawienia zaawansowane) jest możliwość ustawienia i przetestowania własnie takiej rozdz. (trzeba ją wpisać ręcznie). Tylko w XPPonadto, nie pamiętam dokładnie jak nazywa się ta opcja, ale trzeba wyłączyć rozdzielczość aktywnego pulpitu. Kiedyś ustawiłem
Mam problem z rozdzielczością. Wszystko mi działało jak należy rozdzielczość miałem ustawiona na 1440x900 wszystko było ok. Nastepnego dnia włączyłem kompa i rozdzielczość miałem przestawioną 1024x768. W ogóle odświeżanie miałem max 80 Hz i zrobiło mi sie 155Hz max tak samo z rozdzielczością max 1440x900 i zrobiło...
Witam,mam wyjątkowo irytujący problem z Vistą Service Pack 1. Otóż maksymalna częstotliwość odświeżania, jaka mogę ustawić to 60Hz w nominalnej rozdzielczości (1440x900). W niższych rozdzielczościach da się ustawić 75Hz. Mam zainstalowane sterowniki ATI Catalyst 8.4 oraz sterowniki dedykowane dla mojego monitora. Jakiś czas temu miałem Vistę bez service...
mam asusa vw192s od jakos dwoch tygodni, wszystko bylo ok, wyjechalem na weekend i ojciec grzebal w ustawieniach i cos po[beeep]il;/ przywrocilem domyslne, na ktorych bylo mi ok i po ustawieniu domyslnych na rozdzielczosci 1440x900 (panoramiczny jest) obraz jest przesuniety w prawo i po ustawieniu na maksa w lewo w sterownikach karty i w panelu monitora...
mam na przyklad karte NVidia GeForce Go 7600, i rozumiem ze jest kozak, niezintegrowana z systemem itd. a czy parametr który idzie za nia czyli "pamiec video" tez jest istotna? bo jeden komp ma jej 256MB a drugi 128MB....??Witam.Wspomniana przez Ciebie karta nie jest to 'kozak'. Jest to kompromis pomiędzy wydajnością, a oszczędnością poboru prądu. Układ nie jest zintegrowany,...
Z powodu gdyż niedokońca wiem gdzie dokładnie umieścić ten temat, w razie złego umieszczenia tematu, proszę o przeniesienie.Z góry dziękuję za wszystkie opowiedzi.Od pewnego czasu borykam się z problemem karty/monitora w sygnaturze mam napisany sprzęt ,posiadam Radeona HD5870 i monitor MEDION MD20138 Jego natywna rozdzielczość to 1600x900 . Sam monitor jest na złącze VGA lecz karta posiada co...
Sprzedam laptopa Dell E6400 z parametrami tak jak w temacie, Laptop jest zadbany i na pewno wart swojej ceny.Szczegółowe info:DELL E6400 4.8GHz 5GB 1440x900 NVIDIA DVDRW 160GB
Witam.Mam problem z którym nie mogę sobie poradzić. A mianowicie chodzi o to że praca komputera wygląda tak jakby korzystał ze zintegrowanej grafiki chociaż w bebechach jest osobna karta graficzna. Objawia się to w następujący sposób. Obraz na monitorze nie ma nic wspólnego z ostrością - zwłaszcza na wysokiej...
Witam, od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem Windows 7. Wszystko ładnie pięknie, ale zmiana rozdzielczości (zalecanej) z 1440x900 na 1280x800 powoduje rozmycie czcionki i ogólny brak ostrości, czy można to jakoś wyregulować? Niestety przy 1440x900 mój wzrok strasznie się męczy. Mam 19 calowy monitor, wygląda to...
Witam, ostatnio postanowiłem wyposażyć mojego laptopa w zewnętrzny monitor LCD. Mój laptop to Lenovo Y530 z prockiem Intel Core 2 Duo T6500, 3GB ram, karta graficzna GeForce 9600M GS 1GB. Rozdzielczość w lapku mam 1280x800, ale chciałbym monitor z rozdzielczością 1440x900, uciągnie mój laptop taką? Mam nadzieję, że tak:D, bo już upatrzyłem parę takich...
Sorry że się wtrącam do tematu , ale chciałbym autorowi przekazać że mam e2140 1,6ghz , czyli mimo wszystko wolniejszy od Twojego , a przykładowo mw2 działa (30 w porywach do 40 FPS) na 1440x900 + aa x2.Colin Mc rally 2 też działał na 1440x900 z tym że bez żadnego aa Innych gier nie sprawdzałem, grafa ma to...
W takim razie chyba się na to skuszę Dzięki za wszystkie rady Jeśli będę korzystał z tej karty dam znać o jej pracy EDIT:No to tak, pierwsza gra jaką zainstalowałem na moim nowym komputerze to Crysis. Wszystkie detale mam ustawione na średnie przy rozdzielczości 1440x900 gra idzie naprawde płynnie Przy max. detalach nie można już tego...
Witam, mam problem... mianowicie wczoraj przyjechal do mnie do domu nowy komputer (konfigurację podam niżej) podłączyłem... ustawiłem maksymalną rozdzielczość (1440x900) i wszystko bylo w porządku... jednak po jakichs 4-5 minutach obraz zaczął drgać... jakby przechodziły przez niego poziome pasma zakłóceń... nigdy się z tym nie spotkałem mimo, że jestem...