Skocz do zawartości

1603 fatal error during installation

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: 1603 fatal error during installation

[zip/in] Problemy z instalacją plików/rozpakowywaniem

Witam.Od miesiąca posiadam nowy komputer. Nie wiem jak i dlaczego pojawił się problem z instalacją plików pobranych z internetu.Wszystkie pliki pobieram na dysk następnie podczas odpakowywania/instalacji pojawia się błąd : Error 1335. The cabinet file 'Data1.cab' required for this installation is corrupt and...
  • Oprogramowanie
  • napisane 06 10 2006 23:44
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 7555

Logi - Usuwanie Live Security Platinum

Witam,Również złapałem tego "antywirusa", przez którego nie mogę uruchamiać żadnych programów, nawet wyłączyć laptopa. Zrobiłem raport logów OTLem, które przesyłam poniżej. Mam nadzieję, że pomożecie mi to usunąć.I raport OTLAll processes killed========== OTL ==========Registry key...

[problem] długie uruchamianie się windows7

Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
  • Windows 7
  • napisane 25 07 2012 17:46
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 8300

Logi - Prośba o sprawdzenie

Dzięki za wskazówki. Mam nadzieję, że już wszystko jest ok, ale miałam jakieś problemy z OTL po wklejeniu i wykonaniu skryptu. Program nie odpowiadal i musiałam ponownie uruchomić komputer.Oto log z AutoRuns"HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Terminal Server\Wds\rdpwd\StartupPrograms" "" "" ""+ "rdpclip" "" "" "File...

Microsoft SQL 2005 - błąd przy instalacji

Witam.Chciałbym prosić was o pomoc. Nie mogę zainstalować MSSQL 2005. Podczas instalacji wyskakuje coś takiego“The SQL Server service failed to start. For more information, see the SQL Server Books Online topics, "How to: View SQL Server 2005 Setup Log Files" and "Starting SQL Server Manually."A potem wyskakuje "Setup failed. Refer to setup log for details"...
  • Oprogramowanie
  • napisane 21 08 2010 01:07
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 5449

Problem z instalacją javy (debian)

Witam, mam problem z instalacja javy 7 na debianie, korzystałem z tego poradnika http://askubuntu.com...acle-java-jdk-7 gdy wpisuje polecenie :update-alternatives --config javawyskakuje mi błąd16040:/usr/lib/jvm/jdk1.7.0/bin# update-alternatives --config javaNie znaleziono programu, który dostarcza java.Nie ma nic do skonfigurowania.16040:/usr/lib/jvm/jdk1.7.0/bina po wpisaniu java...
  • Linux
  • napisane 05 02 2012 16:53
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 12660

Błąd hss_err_pid podczas grania w minecrafta.

Witam, problem polega na tym, że gdy gram w minecrafta gra się wyłącza i wyskakuje błąd, hss_err_pid. Przedtem nie mogłem w ogóle uruchomić gry bo od razu błąd się pojawiał, dostałem odpowiedź,"wyłącz anty wirusa" zadziałało grałem. Błąd wyskakuje po 5min od włączenia gry, nie kiedy mogę grać 4h i nic się nie dzieje. Sterowniki najnowsze wgrane. Antywirus cały czas wyłączony....

problem z karta graficzna

Witam! Od pewnego czasu cos dzieje sie z komputerem a konkretnie (chyba) z karta graficzna...Mam GeForce 7600 GS 512 mb. Od niedawna gdy probuje uruchomic gre pojawiaja sie jakies komunikaty,bledy tj. przy uruchomieniu PES-a 08 Pojawia sie: Warning : Your computer does not meet the minimum specifications necessary to run this software. You may eexperience ...
  • Archiwum
  • napisane 14 10 2008 10:14
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 974

Logi - csrss.exe - włam na facebooka

Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...

Logi - Kontrolne sprawdzenie

Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...

Logi - Svchost zużywa 50% zasobów procesora

Witam,Mam problem z komputerem, tak jak w temacie, jeden z procesów svchost zużywa aż 50% zasobów procesora. Przeskanowałem komputer AdAware i MKS online, AdAware znalazł trochę śmieci, MKS nic. Dyski C i D były formatowane, dysk E nie był formatowany (nie trzymam tam nic poza grami). Wykonałem log programem OTL. Bardzo proszę o pomoc.LogiLogi OTL.txtOTL logfile created on: 2011-07-11 20:02:25...

Logi - Podejrzenie infekcji

OTL logfile created on: 2012-11-15 13:02:50 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Tomek\Desktop64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 1,97 Gb Total Physical Memory | 0,87 Gb Available...

Logi - Ścinanie komputera

Nie widziałem potrzeby zakładania nowego tematu. Dziś rano włączyłem menadżer zadań (włączona była tylko safari z forum), a tam 100% miałem użycie procka, później pulpit (migały ikony), tak jakby ktoś cały czas go odświeżał (miałem juz tak, otworzyłem byle jaki folder i...

Logi - Gwałtowne spadki FPS

jak w temacie, prosze o sprawdzenie logów OTL logfile created on: 2012-12-21 10:50:29 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Documents and Settings\Piter\DesktopWindows XP Home Edition Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country: Poland | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd...