Skocz do zawartości

1662 order by 1240

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: 1662 order by 1240

Logi - Podejrzenie infekcji

All processes killed========== OTL ==========64bit-Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar\\{2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} deleted successfully.64bit-Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F}\ deleted successfully.64bit-Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Internet...

Logi - Zawieszanie się komputera

Oto co wyszło po załączeniu programu:All processes killed========== OTL ==========HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\\Default_Page_URL| /E : value set successfully!HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\\Start Page| /E : value set successfully!Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\{9BB47C17-9C68-4BB3-B188-DD9AF0FD2A69}\...

Oto co wyszło po załączeniu programu:All processes killed========== OTL ==========HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\\Default_Page_URL| /E : value set successfully!HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\\Start Page| /E : value set successfully!Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\{9BB47C17-9C68-4BB3-B188-DD9AF0FD2A69}\...

Witaj.Odinstaluj:Ask ToolbarAVG Security ToolbarBS_Player ToolbarDeinstalator Strony V9Uruchom OTL w okienku Własne opcje skanowania/skrypt wklej: :OTLIE - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://pl.v9.com/?utm_source=b&utm_medium=insIE - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page =...

Logi - Podejrzenie keeylogger'a

Witam, ostatnio jestem bardzo wyczulony na tego typu programy. Ściągnąłem podejrzany plik i chcę się upewnić czy nie mam teraz keylogera.Dzięki za pomoc.OTL logfile created on: 2010-09-03 13:43:40 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.9.0 Folder = C:\Documents and Settings\Raaf\PulpitWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type =...

[PHP]Upoladowanie plików na serwer

Przekształciłem jeden ze swoich plików i tak powstało dodawanie plików. Teraz mam problem w linijce 72 i 78. Zmienna $opis jest nieznana. Dlaczego? Jest ktoś w stanie pomóc?<?php//stosować tylko do projektu do wyszukania błędów error_reporting(E_ALL); ini_set('display_errors','1');// usunąć po...

Logi - Prośba o sprawdzenie

Dzięki za wskazówki. Mam nadzieję, że już wszystko jest ok, ale miałam jakieś problemy z OTL po wklejeniu i wykonaniu skryptu. Program nie odpowiadal i musiałam ponownie uruchomić komputer.Oto log z AutoRuns"HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Terminal Server\Wds\rdpwd\StartupPrograms" "" "" ""+ "rdpclip" "" "" "File...

Logi - Profilaktyczne sprawdzenie

WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...

Logi - Profilaktyczna kontrola

Log OTLOTL logfile created on: 10-09-06 15:07:57 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.11.0 Folder = D:\Instalki\CzyścicieleWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 6.0.2900.5512)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yy-MM-dd 2,00 Gb Total Physical Memory | 1,00 Gb...

Logi - csrss.exe - włam na facebooka

Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...

Grafika HD7770 - Wyskakujacy Blue Screen / Kremowe pasy na ekranie

Witam, moj problem wyglada nastepujaco. Dzis otrzymalem paczke z nowa grafa HD7770 bez zastanowien rozpakowalem zalozylem i zainstalowalem sterowniki wszystko bylo ok do czasu gdy odpalilem program Speccy aby sprawdzic temperature i czy sie grzeje a tu nagle Blue Screen no coz moglo sie zdazyc tak raz, odpalilem kompa probuje drugi raz to samo i tak kilka razy. Juz zaczelem cos...

bluescreen podczas rozmów głosowych+ log DMP

Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.6.0003.5Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved.Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini011613-12.dmp]Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are availableSymbol search path is: *** Invalid ******************************************************************************** Symbol...

Blue Screen dziwny moment

Witam. dzisiaj wyskoczył mi Blue Screen ( BS ) opisze dokładnie przyczyne wczoraj chciałem z kolegą pograć w Neverwinter online zacząłem ją pobierać lecz się nie udało pobrało się niecałe 3 gb wiec rano poszedłem do kolegi i wziąłem jej zainstalowaną wersje na pendrive i przesłałem na swojego pc gdy uruchomiłem grę zaczęła się ponownie pobierać i wyskoczył BS na drugim razem...
  • Windows XP
  • napisane 16 08 2013 19:42
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 4103

Logi - Kontrola

Witam , tak jak upExtras :OTL Extras logfile created on: 2012-06-23 20:45:59 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.52.0 Folder = C:\Documents and Settings\Patryk\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...