Jako laik proszę o opinię i podpowiedzi Cena do 1800 zł (tzn nie 1900 zł )Koniecznie:HDMIdysk powyżej 320 GbRAM co najmniej 4 Gbklawiatura numerycznasystem operacyjnymatryca matowa (?)najlepiej wbudowana kamerka oraz mikrofonLaptop ma służyć do pracy, muzyka, film, FIFAmoje propozycje, które prosiłbym porównać i zopiniować...
Witam, jestem nowym użytkownikiem, zarejestrowałem się dlatego ponieważ nie mam kogo się poradzić przy wyborze. Potrzebuję nowego laptopa w cenie około 2000 zł. CHciałbym aby był szybki jak na te pieniądze, sprawnie działał, przede wszystkim cicho, aby się nie przegrzewał. Mam dość swojego starego hp pavilion dv7 który chuczy i przegrzewa się jak traktor. Przeznaczenie : oglądanie filmów choć...
Witam, tak jak w tytule mam problem z ustawieniami pamięci RAM, mianowicie chodzi mi oto, że po zainstalowaniu Windowsa 7, ustawienia pamięci RAM automatycznie ustawiły się na 1066 Mhz, grzebiąc w ustawieniach udało mi się jakimś cudem zwiększyć do 1800 Mhz, zapisałem zmiany w biosie, zrobił się restart, włączył się Win, i po wejściu w informacje o...
Ranking nieaktualny!! -> zobacz nasz nowy ranking kart graficznych do laptopa.Witam, pragnę przedstawić listę dobrych, średnich i złych kart graficznych. Ściślej mówiąc, w kategorii "Dobre" i "Średnie" znajdziemy karty graficzne na których będzie można pograć w nowsze gry, niekoniecznie na...
WitamMój Nod32 znalazł przy skanowaniu trojana injector trojan. Wykonałem skan OTL'em. Prosze o dalsze instrukcje:OTL logfile created on: 2010-09-18 19:40:42 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.12.1 Folder = C:\Documents and Settings\ABC\PulpitWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version =...
Witam.Od kilku dni mam bardzo dziwny problem. Komputer podczas normalnej pracy zaczął zamulać, a charakteryzuje się to między innymi tym, że sam pasek w windowsie podczas wysuwania klatkuje, wszystko chodzi o wiele wolniej, filmy skaczą, w grach dzieje się tam samo, filmy na YT skaczą, a wszystko to dzieje się z małymi przerwami, podczas których, przez moment wszystko chodzi dobrze.Kolejną wg...
Witam mam taki problem złożyłem komputer na Gigabyte GA-X48T-DQ6 i włożyłem do niego pamięci OCZ DDR3 2x 1GB 1800MHz CL8 Reaper i chodzą mi na 1333 a powinny na 1600 lub maksymalnie na 1800 MHz nie mogę tego zmienić w biosie,czy muszę kupić odpowiednie pamięci 1600 MHz lub 1900 MHz, czy powinny chodzić w przedziale...
Witam. Potrzebuję żeby ktoś mi poskładał komputer stacjonarny tak w przedziale cenowym 1600-1800 zł. można troszkę przekroczyć te 1800 zł. Komputer będzie używany bardziej pod gry/internet. Fajnie jakby ten komputer dał radę już pociągnąć GTA V Resztę zostawiam w waszych rękach.
Strony WWW dzielimy na statyczne lub dynamiczne- HTML lub PHP/Perl etc. W statycznych nie są uruchamiane dodatkowe usługi i brak jest elementów integracyjnych z użytkownikiem, które mogą stanowić punkt zaczepienia dla hakera.Odnośnie działania prawa polskiego to masz: Do treści niedozwolonych zaliczają się przede wszystkim treści propagujące faszystowski lub inny ustrój totalitarny, nawołujące...
Router to D-Link DSL 2640B. Gra to Earth 2150 lost Souls. Porty które trzeba odblokować lub przekierować.Gra sieciowa.:Earth 2150 używa DirectPlay który wymaga przekierowanych portów w routerze i odblokowanych w firewallu.Uwaga: Jezeli podczas próby podłączenia się do gry, myszka zawiesza sie na 30sec to znaczy,ze porty w Twoim...
Witam. Moja wiedza o komputerach zatrzymała się w 2004 roku i obecnie jestem kompletnie zielony. Po długim researchu postanowiłem, że kupię jeden z poniższych laptopów. Proszę tylko doradźcie, który jest najlepszy na podstawie procesora, bo to dla mnie kluczowa sprawa. Z góry dzięki za pomoc.Acer Aspire 7740-374G64 (LX.PLY0C.007) Intel® Core™ i3...
Sorrki nie zauważyłem ceny.Zobacz taką:http://allegro.pl/nvidia-quadro-fx-1800-fx1800-okazja-i1476173380.htmlopis:http://www.nvidia.pl/object/product_quadro_fx_1800_pl.html