Ile jest wart monitor LCD Acer 1917, używany 1,5 roku, z końcówką gwarancji(0,5 roku)?Oto link do konfiguracji:http://monitory-lcd.magazyn.pl/monitory-lc...7-AS/acer1917as
mam taki problem, gram w FMa 2008, slucham winampa, uTorrent sciaga i udostepnia filmy i po max 10 minutach ekran robi sie czarny i zaczyna migac swiatelko przy wlaczaniu monitora, ale winamp dalej gra, a dopiero po kilku sekundach muzyka przestaje grac i pomaga tylko reset kompa, co moze byc tego przyczyna??sciagnalem program everst do monitorowania systemu, nie jest to napewno wina...
Typ procesora AMD Athlon XP, 1917 MHz (11.5 x 167) 2600+ Nazwa płyty głównej MSI KT4AV (MS-6712) (6 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio) Mikroukład płyty głównej VIA VT8377A Apollo KT400A Pamięć fizyczna 512 MB (PC3200 DDR...
Typ procesora AMD Athlon XP, 1917 MHz (11.5 x 167) 2600+ Nazwa płyty głównej MSI KT4AV (MS-6712) (6 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio) Mikroukład płyty głównej VIA VT8377A Apollo KT400A Pamięć fizyczna 512 MB (PC3200 DDR...
Witam chcialbym w niedalekiej przyszlosci rozbudowac swoj komputer pod wzgledem grafiki. Mam zamiar kupic karte GF 6600 GT ale niestety ona ma wejscie PCI-E wiec potrzebna mi bedzie takze plyta glowna i bardzo bym prosil o pomoc w wyborze plyty gł. ze zlaczem PCI-E. Chcialbym zeby na tym kompie chodzily mi nowe gry (nie koniecznie na wysokich parametrach) . Czekam na propozycje...
bede kupowal wiecej sprzetu na raz i dlatego sklep ktory w tym momencie w chodzi w gre to euro rtv agd bo moja druga polowka "musi pomacac i dotknac" te inne sprzety czyli mikrofala, suszarka itp.No to co z tego że będziesz kupował więcej sprzętów w jednym miejscu? Skazuje cię to na ten sklep? Czy po prostu dostaniesz jakąś dużą zniżkę. Jeśli ty będziesz jeździł z tą nawigacją, to...
NIE MA INNEJ OPCJI. GOOGLE MUSI WYPOZYCJONOWAĆ SŁOWO "MACYSZ" Jeszcze czego Po za tym wtedy kiedy to wstawiałem była noc i miałem zły humor po miętce , teraz się jak głupi do monitora uśmiechałem
Witam. Zamierzam kupić głośniki 5.1 i kartę dźwiękową do tego, co polecacie? Czy za 300 zł dostanę porządny sprzęt, jeżeli tak, to co wybrać? Za pomoc z góry dzięki.Parametry mojego komputera: System operacyjny Microsoft Windows XP ProfessionalDodatek service pack systemu operacyjnego Dodatek Service Pack 2Typ procesora AMD Athlon XP, 1917 MHz (11.5 x...
Witam chciałbym dokupić możliwie najlepszy procesor oraz karte graficzna do mojej plyty głównej Epox EP-8K9A(I). Mój aktualny procesor to: AMD Athlon XP, 1917 MHz (11.5 x 167) 2600+, a karta graficzna RADEON 9800 PRO - Secondary (256 MB). Chodzi mi bardziej o procek bo uwazam że jest troche za słaby, zestawik ma być do grania w typowe gry fps. Cena...