Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.2.1250.1.1045.18.1523 [GMT 2:00]Running from: D:\Różności\Pliki internetowe\ComboFix.exe * Created a new restore pointWARNING -THIS MACHINE DOES NOT HAVE THE RECOVERY CONSOLE INSTALLED .((((((((((((((((((((((((( Files Created from 2008-03-24 to 2008-04-24 ))))))))))))))))))))))))))))))).2008-04-24 19:17 . 2008-04-24...
copyfstq.exe - używasz tego programu.? - tak uzywam tego programu.jotti nic nie wykrył tzn. wszystko ok. A to nowy log z ComboComboFix 08-03-22.3 - Daniel 2008-03-31 20:34:41.2 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.2.1250.1.1045.18.1504 [GMT 2:00]Running from: C:\ComboFix.exeWARNING -THIS MACHINE DOES NOT HAVE THE RECOVERY CONSOLE INSTALLED .((((((((((((((((((((((((( ...
Mam mały problem podczas nagrywania obrazu ISO na płytę DVD+DL cały czas używałem programu Cyber Link i nie było problemu a od paru dni podczas wypalania płyty wyskakuje mi błąd 0xeb020b9c . Podaję log z programu .User Name : Windows UserCompany Name : CyberLinkCDKey :OS Version : Windows 7 Home Basic/Premium Service Pack 1C:\Program Files...
Dla mnie zamiana Q8200 na Q6600 byłaby w ogóle nieopłacalna. Jak już to najlepiej zmienić platformę na coś nowszegoGdyby był kesz to by była inna platforma, a tak to czyham na okazje, bo kolega kompa zmienia,(chyba) a że on się na cenach nie zna to bym wyżydził go tanio
Q6600 pójdzie max te 3.6GHz przy bdb płycie typu Foxconn P35A-S, ASUS P5K-E.Te płyty mają tyle faz zasilania co moja czyli chyba mam taką nawet ok, od czego jeszcze zależy "dobrość" płyty? Zawsze chciałem się o to zapytać, ale nigdy nie miałem okazji A co z drugim pytaniem?
Witam proszę o ocenę zestawu oraz o porady co poprawić ( od razu mówie jestem zielony w tym ;p i zestaw może w ogóle ze sobą nie współpracować więc z tego powodu napisałem tutaj i proszę o ocenę i poprawki) zastanawiam się nad wentylatorem (cena w miare rozsądna jak na wentylatorpo prostu chcę aby ładnie współpracowało) chciałbym uzyskać dobre chłodzenie oraz mam pytanie czy przy tych...
Witam."MT meeting - Podkarpacie 08" -Spotkanie będzie miało charakter przedstawienia możliwości systemu MikroTik oraz rozwiązań stosowanych w sieciach bezprzewodowych. Przybyłym gościom zostaną przedstawione podstawy konfiguracji sprzętu, dedykowanego sieciom bezprzewodowym opartych na Mikrotik RouterOS, oraz zaprezentowane urządzenia stosowane do budowy sieci komputerowych....
W pigułce: Porównanie czasu obliczania silni przez Kalkulator 32 i 64 bitowy udowadnia wyższość aplikacji 64 bitowej i obala mit mniejszej wydajności 32 bitowej aplikacji w 64 bitowym systemie. Wstęp:Kilka dni temu zainstalowałem Windows XP x64 z ciekawości i dzięki temu, że w ogóle był dostępny.Od początku byłem zainteresowany wydajnością.Nie jest istotne, jaka dokładnie jest platforma, na...