zrobilem.Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 20:17:23, on 2007-11-25Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)Boot mode: NormalRunning...
heyamam zasilacz chiefa o mocy 420W model Chieftec HPC-420, model z apfc i 2 wentylatorkami,o ktorym mozna poczytac tu: http://www.overclockers.pl/txt.php?id=chieftec_420wbyl kupiony okolo 3 lat temu ma standard ATX2.0 ja go uzywam z przejsciowka na 20pindo starego typu sprzetuobecnie na:- asus a7n8x-e- semp 2500+ 1,75GHz- 2x256mb twinmos pc-400- gigabyte radek 9550- caviar 160gb WD1600J-...
Witam serdecznie! Jestem nowym uzytkownikeim tego forum. Szukałem odpowiedzi na moje pytanie ale niestety nie udało mii sie znalezc 100%ej odpowiedzi. Mój problem wygląda następująco:Mam w domu neostrade podłączoną do routera JAHT EAM-2104P. Do tego routera podłączony jest moj sąsiad z domu obok(dobry sąsiad:)). Dostałem w pracy laptopa, w pracy...
mam najnowsza wersje biusu 2104procesor rev E0Powód podkręcania to chęć sprawdzenia czy i jak bardzo ogranicza mi kartę graficzną Radeon 7770 Przez czas gdy to forum nie działało częściowo rozwiązałem problemTakie mam aktualnie ustawienia:FSB 400CPU VCore Voltage 1,35 (1,15-1,7)FSB Termination Voltage 1,3 (1,2 - 1,45)NB Vcore 1,45 (1,25-1,7)SB Vcore...
Mam problem z aplikacjami na pulpicie, prawie wszystkie pliki zmieniły format na .lnk, i mają ikonę Internet Explorer na białej "zagiętej kartce", jeśli spróbuję włączyć ten plik pojawia się na chwile Internet Explorer po czym wyłącza i wyskakuje okienko, czy chce pobrać ten plik.... na szczęście mam...
Naj tańsza drukarka laserowa mono :Epson , a tu masz strone do tonerów do tej drukarki : Tonery .O kurcze przepraszam rzeczywiście ale plama przepraszam , podaję prawidłowy link.Epson ale tu już jej nie ma wykupili i to na pniu.A jeszcze rano była.
Naj tańsza drukarka laserowa mono :Epson , a tu masz strone do tonerów do tej drukarki : Tonery .O kurcze przepraszam rzeczywiście ale plama przepraszam , podaję prawidłowy link.Epson ale tu już jej nie ma wykupili i to na pniu.A jeszcze rano była.
tylko że w komputroniku przepłacisz z 800zł, do tego kiepsko u nich z dostępnościąrozumie tylko że u mnie w mieście właśnie nie ma innych dobrych sklepów komputerowych... a jaki zestaw proponujesz?
Trochę stary , ale powinien wystarczyć. Puść skan.. + CCleaner przeczyść rejestr.Wykonałem pełne skanowanie i jest to samo. Jest może jakiś sposób by usunąć folder bez wchodzenia do folderu z filmami?
.Najlepiej będzie jak wymienisz CPU i GPU.no i zasilaczCo do 4850 to porównując go do 3650 to odczuje bardzo dużo prawie 2-krotny wzrost , choć dla Mafia II to i tak małoNiestety jak chcesz lepsza grafe wstawic to zasilacz do wymianyhttp://www.ram.net.pl/product_info.php?products_id=33153
i7-860 jest nieopłacalny bierz i5-750 wydajność ta sama cena 350zł niższaczemu komputronik ? to beznadziejny sklepW SSD też bym się narazie nie pakował te tańsze mają marną wydajność 2 HDD w RAID będą szybsze.Z tym komputronikiem chodzi o to że mam taką sytuacje że muszę coś na raty wziąć a komputer przyda mi sie najbardziej ponieważ mój obecny ma już parę ładnych lat... A w moim mieście nie...