Witam posiadam w laptopie asus karte geforce gt 220m. Przeczytałem ten temat: /Wybieramy-karte-graficzna-w-laptopie-t4115/ I moje pytanie jest jaką kartą graficzną mogę zastąpić te co mam teraz a wygląda na tak: http://www.notebookcheck.pl/fileadmin/_migrated/pics/Asus_K61_09.jpg Czy ta karta do asusa będzie działać: geforce...
A po co Ci wyświetlacz LCD ?Pewnie coś takiego Ci się podoba OBUDOWA AEROCOOL V12 + PANEL LCD + WENT 220mm /24H (2102859341) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Jak w zamówisz towar na morele.net i wpiszesz w uwagach podajże tweaks.pl to dostaniesz darmową...
Czy to mozliwe ze swiezo uruchimiony system wykazuje az 216-220MB zajetej pamieci RAM? W laptopie mam 512MB, dziwi mnie to ze az tyle jest zajete od razu. Co dziwne po dluzszej pracy mozna zauwazyc czasem ze obszar wolnej pamieci sie zwieksza!Najciekawsze jednak ze w menedzerze procesow NIE MOZNA SIE DOSZUKAC gdzie ta pamiec ulatuje, zliczajac...
WitamMam pewien problem z uzyskaniem większej mocy mimo sporych napięć a wiem ze klocek wkręcał się wcześniej ostrzej na starej Kingstone KVR400X64C3A/51 niż teraz co robię nie tak ?? Moja obecna specyfikacja:AMD Athlon™ 64 Processor 3000+ (Winchester) S939DFI Lan Party Ultra-D NF4Leadtek WinFast PX6600 GT extrime (128 MB)2x512MB DDR400 CL2 2-2-5 PDP Patriot XBLKJak już wspomniałem na...
No to jadę z kolejną porcją pytanek 1. Nie mogę odnaleźć w biosie płyty głównej (nawet po wciśnięciu kombinacji Ctrl + F1) odpowiednika używanej w poradniku opcji CPU / DDR clock Ratio przez co udaje mi się osiągnąć jedynie HTT (FSB) równe 220Mhz, tym samym kręcąc pamięci na wartości 440Mhz (realnie 880Mhz). A więc chciałbym spytać czy w moim wypadku...
Nie minęło wiele czasu a z 96,5 mln błędów zrobiło Ci się 220mln co prawda benchmark wyszedł zupełnie normalnie. Oprócz tego HDTune pokazuje, że w pewnym momencie swojego życia dysk przekroczył krytyczną temperaturę. Upewnij się, że przepływ powietrza w obudowie jest odpowiedni.Co z temperaturami o które prosił viris(możesz użyć programu HWMonitor)?
Witam,posiadam aktualnie laptop Asus N71V z procesorem Intel Core2 Duo T6600 2.20GHz, ale chciałbym kupić nowy procesor bo ten troche nie wyrabia m.in. przy grach bo po 1. jest dość mało FPSów, a po 2. występują duże chwilowe spadki. I tu moje pytanie, jaki nowy procesor jest wart uwagi i opłaca się go kupić? Cena mniej wiecej 150-250zł. Karta graficzna to Geforce GT
Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz specyfikacja producenta. Jak czytać poniższą tabelkę:DirectX im nowszy tym więcej efektów będzie wstanie obsługiwać nasza...
WprowadzenieMiesiąc temu kupiłem telefon LG Optimus Black, który pojawił się na rynku w drugim kwartale 2011 roku, więc jest to całkiem świeży model. Równocześnie z nim pojawiły się też dwa inne modele, LG Optimux 2X oraz LG Optimus 3D. Czy dobrze zrobiłem wybierając akurat ten model? Za chwile się przekonamy. WyposażenieW eleganckim pudełku, zamykanym na magnetyczny zatrzask, swoje miejsce...
Ranking nieaktualny!! -> zobacz nasz nowy ranking kart graficznych do laptopa.Witam, pragnę przedstawić listę dobrych, średnich i złych kart graficznych. Ściślej mówiąc, w kategorii "Dobre" i "Średnie" znajdziemy karty graficzne na których będzie można pograć w nowsze gry, niekoniecznie na...
WitamChcę zainstalować ostatnie stery do GeForca 220M. Zassałem i przy instalacji wyskoczył komunikat:You are running a 32 bit version of NVIDIA uninstaller on a 64 bit system (Binary type I386)Wrong version of uninstaller. Uninstaller exits now"Ściągnąłem stery dla W7/64.Miał ktoś podobny przypadek ?
Mam nietypowy problem z kartą graficzną. Jak wiadomo, Radeon HD4650 wspomaga dekodowanie filmów x264, biorąc część obliczeń na siebie. GPU w HD4650 taktowane jest z częstotliwością 550MHz (lub 600MHz, zależy od producenta notebooka). W stanie spoczynku GPU obniża swoje taktowanie do 220MHz. Po odpaleniu takiego filmu, GPU karty skacze do 450MHz i...