WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Poczytałem po forach i wyszedł mi taki zestaw za 3034zł w esc.pl . W grę wchodzi tylko ten sklep gdyż jest sprawdzony i blisko mnie.Procesor: Intel Core i5-2500K /3.3GHz, 6MB, LGA 1155, BOX/Płyta główna: AsRock P67 PRO3 B3 /intel P67/Pamięć RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 GamingWentylator: Zalman...
Witam,zamierzam dokonać modernizacji mojego sędziwego kompa. Ma służyć głównie do gierek, nie będzie używany do pracy itd.Ze starego kompa chcę/mogę zostawić:Dysk HDD - mam seagate barracuda(ata) którego pojemność jest wystarczająca jak na moje potrzeby,zasilacz - OCZ 600W StealthXStream,Napęd DVD RW,grafika -...
Witam, chce kupic kompa max do 2500zł bylem w jakims salonie komputerowym i koles wydrukowal mi kilka propozycji, tyle ze cena przekwitla moje wymogi... oto co dostalem:Zestaw 1.Inter Core 2 Q6600 QuadCore, 2.4GHz, 1066FSB, 8MB Cache, LGA775, 65mm, BOX, bezIPIGigabyte GA-G31MX-S2, G31+ICH7, DualDDR2-800, SATA2, GBLAN, VGA, mATXKingston 2x1024MB 800MHz DDR2 Non-ECC CL5 DIMMDysk WD Caviar SE16,...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Postanowiłem jednak spasować trochę z kartą graficzną na rzecz innych podzespołów, dlatego też ostatnie pytanie,: która z tych kart byłaby najodpowiedniejszaKarta graficzna MSI R7950 Twin Frozr 3GD5/OC BE Karta graficzna Sapphire Radeon HD7950 3072MB DDR5/384bit DVI/HDMI/DP PCI-E (950/5000) (wer. OC - OverClock) (chłodzenie VAPOR-X) (11196-09-40G) Karta graficzna Sapphire Radeon HD 7950 3GB...
Zasilacz spokojnie wystarczy ci markowy 550W z certyfikatem. Jeżeli chodzi o procesor to tak jak radzi viris 2500K będzie tutaj optymalny - z dodatkowym chłodzeniem będziesz w stanie wycisnąć z niego więcej mocy. Podejrzewam, że zestaw będzie do gier - proponowałbym coś takiego:ASRock Z77 Extreme3 Intel Z77 LGA1155...
Witam. Mam dylemat. Chcę przeznaczyć ok. 4500 zł na komputer. Złożyłem jakiś zestaw, aby pograć sobie w jakieś nowsze gry na ultra. Czytałem o tych podzespołach i opinie są różne. Jedni na podobnym sprzęcie w Day Z śmigają aż miło, inni odczuwają duże spadki FPS. Podobnie jest z jakimiś nowszymi tytułami, np. FC3, Cryssis 3 itd. Nie wiem czy będę podkręcał. Chciałem wziąć i5
W tej kwocie to spokojnie weź GTX 660-Ti jest trochę szybsza od czystej 660'ki , np. -> MSI GeForce GTX 660 Ti OC 2GB DDR5 PCI-E BOX - Sklep internetowy Agito.plPłytę główną wybierz na chipsecie Z77, polecam ASrock Extreme3 -> ASrock Z77 Extreme3 - Sklep internetowy Agito.pl (płyta ma genialne wyniki w OC + jest solidnie uzbrojona)Procesor i5 2500k...
Nie pchaj się w serwerowe Xeony. Weź i5 2500k i go zostaw na 4.2ghz - 4.5ghz http://www.agito.pl/procesor-intel-core-i5-2500k-3-3-ghz-box-81-426695.htmlPłyta główna cienizna -> weź ASrock Z77 Extreme4 (najlepiej Extreme6)Karta graficzna Gigabyte GTX 670 OC zamiast sradka 7970 (670 zostawia go w tyle bo w stresie...