Witajcie,Posiadam lapka HP Pavilion DV7 3010ew:parametry:HP DV7-3010EW • ProLine.pl Najlepszy Internetowy Sklep Komputerowy WrocławWindows 7 x64 oryginalny, tzn z plyt przywracania, robilem kopie po kupieniu komputera jakies 2 lata temu.Od pewnego czasu komputer zaczął dziwnie używać procesor, na wlączonym świeżo...
Kupię , może być sama skrzynka (do około 1200 zł), lub skrzynka + monitor (do około 1400 zł). Coś na czym jeszcze można pograć.Czołem! Ja mam bardzo mocny i praktycznie nieużywany komputer na sprzedaż, taniuśko bo potrzebuję gotówki.Podzespoły są najwyższej klasy a chłodzenie zaawansowane więc spokojnie pograsz sobie nawet w najnowsze tytuły na dysku jest już oryginalny windows 7 i parę...
UWAGA W MENU INŻYNIERSKIM NIE WCHODZIĆ W OPCJE HIGH SPEED SIM* # 258 # version podsumowanie informacji* # 0000 # + Wyślij: Set Default Language CONFIRMED* # 0007 # + Wyślij: Ustaw język na rosyjski CONFIRMED* # 0033 # + Wyślij: Ustaw język francuski CONFIRMED* # 0034 # + Wyślij: Ustaw język hiszpański CONFIRMED* # 0039 # + Wyślij: Ustaw język włoski CONFIRMED* # 0044 # + Wyślij: Ustaw język...
Witam. Chętnie odkupię starą kartę WIZJA TV. Mam dekoder Philips 3010/91 po Wizji, a moja karta się złamała i nic po niej. Kto ma taką kartę WIZJA TV, prosze pisać!Posiadam taką kartę. Nr tel gdzie uzyskasz wszystkie informacje 506851390. POZDR.
Witam. Chętnie odkupię starą kartę WIZJA TV. Mam dekoder Philips 3010/91 po Wizji, a moja karta się złamała i nic po niej. Kto ma taką kartę WIZJA TV, prosze pisać!
W tym rankingu chodzi o uzyskanie jak najwiekszej liczby punktów w programie 3D Mark 2003 - [ POBIERZ PROGRAM ]Zasady:1. Po ukończeniu testu zrób screen z wynikiem. Opcjonalnie mozesz takze otworzyc programy takie jak CPU-Z dla pokazania taktowania procesora.2. Dopuszczalne formy weryfikacji wyniku to screen badz link do ORBa3. Nie wolno zasłaniać żadnego okna na screenie.Format wpisu:Aby wpis...
Ationx; Dlaczego polecasz procesory przeznaczone do serwerów skoro za te pieniądze dostanie równie dobrego i7, którego kiedyś sobie dobrze wykręci.Xeony E3 to tak serwerowe procesory, że aż prawie wcale. Kilka drobnych instrukcji, których nie ma w konsumenckich i7, a poza tym to jest to samo. Krojone z tego samego rdzenia, tylko wyłączone/wycięte zintegrowane GPU. Prawdopodbnie odpady po i7 z...
Ationx; Dlaczego polecasz procesory przeznaczone do serwerów skoro za te pieniądze dostanie równie dobrego i7, którego kiedyś sobie dobrze wykręci. i7 4790K kosztuje 1.5 tyś a nie tysiaka z groszami.
Nie bawilam się nigdy w podkręcanie, więc w najbliższym czasie raczej nie.Tutaj niestety musi paść męska decyzja - tak albo nie? Ma to niestety wpływ na dobór podzespołów dlatego trzeba się określić od razu.
Ja bym brał Skylake i5 6600K. Tylko weź go teraz kup gdziekolwiek w normalnej cenie ;) Autorze zestaw taki sobie, zamierzasz podkręcać procesor?Jaki maksymalny budżet?
Witam. Mam pewien problem. Mianowicie ostatnio wlaczam komputer a wszyskie moje zdjecia, filmy, pliki tekstowe itd. sa zaszyfrowane. Kiedy wlaczam plik z notatkami to mam w nim zamiast notatki cos w rodzaju chinskich znakow czy ciagu liczb i liter. przy kazdym pliku/folderze z plikami, utworzyly sie 4 pliki o nazwie "help_decrypt". Dwa jako pliki skrotowe do strony internetowej, jeden jako...