Logi z FRSTAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 11-03-2015Ran by TK at 2015-03-17 05:33:59Running from C:\Users\TK\DownloadsBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be removed.)AV: Trend Micro Internet Security (Enabled -...
Szczerze mówiąc to nie ma za bardzo gdzie uciąć tych 21 złotych (oczywiście mówisz o 2630/2609, bo o takim budżecie była mowa, a nie o 1000 mniejszym). To co podałem to już budżetowe podzespoły. Najłatwiej byłoby wywalić napęd, no ale skoro potrzebujesz... No chyba, że...Zasilacz na...
Trudno dobrać odpowiedni dla Ciebie sprzęt jeśli nie podałeś budżetu. Nie wiemy także, czy chcesz drukować w kolorze, czy wystarczy Ci druk czarno-biały. Te kryteria to podstawa, abyśmy mogli zaproponować Ci odpowiednie produkty. Na upartego, za 280 zł kupisz laserową, drukarkę mono firmy Xerox:...
Witam!Od mniej więcej dwóch dni mam problem z wyskakującymi reklamami w IE. Podczas normalnego użytkowania komputera pojawiają się zawsze dwie te same reklamy w nowych oknach IE (bądź 'file not found"). Po zamknięciu pojawiają się po ok 10-20 min ponownie. Czy ktoś może mi pomóc? Zamieszczam logi... Z góry dzięki.OTL Extras logfile created on: 2010-10-24 18:28:57 - Run 1OTL by...
Deckard's System Scanner v20071014.68Run by Administrator on 2008-04-09 16:36:07Computer is in Normal Mode.---------------------------------------------------------------------------------- System Restore --------------------------------------------------------------Successfully created a Deckard's System Scanner Restore Point.-- Last 5 Restore Point(s) --7: 2008-04-09 14:36:09 UTC -...
Witam, ponieważ mój PC się sypie składam nowy, dostałem na to 3500zł, ale chyba naciągnę ojca na jeszcze kilka zł. Na początek przedstawię moją konfigurację (tzn. taką, jaką chciałbym mieć) dodam tylko ze CD-ROM biorę ze starego PC i muzykę jak ta wbudowana na płytę mi się nie spodoba także wezmę ze starego PC. Głośniki: Modecom 5.1 - MC - AV2810 Monitor LCD: 19" Hyundai X91W Obudow:...
Witam ,kupiłem nowy dysk twardy seagate barracuda ata 160 gb,sformatowalem partycje i zacząłem instalować windowsa,pliki wszystkie załadował ,włączył się od nowa ,i nagle niebieski ekran z błędemUNMOUNTABLE BOOT DEVICE, co to może oznaczac ?kiedy podłączyłem dwa dyski 160 gb jako pierwszy i 80 gb jako drugi windows się zainstalował jednak po kilku godzinach sam sie zrestartował i znów ten...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Luty 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na luty 2022 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...
Mam nadzieję, że o to Ci chodziło : ----------------------------------------------------------------------------CrystalDiskInfo 7.0.0 (C) 2008-2016 hiyohiyo Crystal Dew World : http://crystalmark.info/---------------------------------------------------------------------------- OS : Windows 7 Home Premium [6.1 Build 7600] (x64) Date : 2016/07/07 9:05:22--...
celeron to największy shit jaki wyszedł celerony mają mniej pamięci cache L2, L1 w ogóle nie mają! zrąbaną architekture, brak paru instrukcji, jak to mawaiają puste megahertze , większość inteli, dopiero pentium D i coreduo są warte zainteresowania moge dac link gdzie athlon 1900 wygrywa z celeronem 3000 no wiadomo celerony = balerony to największe shity ...mam testy co athlon 1900 wygrywa...
Moglbys uzasadnic?A co do Pentium D to nie wiem czy to ma sens skoro aplikacji wykorzystujacych oba rdzenie poki co nie ma wiec bedzie sobie drugi rdzen wlasciwie nic nie robil...No to jak jestes taki dobry z kompów to dlaczego zakładałeś ten temat ? Jak jestes taki znawca po co prosiłeś o złożenie zestawu ?Co do PD, własnie sie mylisz wykorzystują...