Witam, za laptopem rozgladam sie juz od dluzszego czasu, i doszlo do tego ze waham sie miedzy tymi 2 modelami (wyroznilem najwazniejsze cechy roznicujace):1. MSI CR610: AMD Athlon M320 + Radeon HD4200 + 3GB DDR2 800mhz (http://allegro.pl/laptop-msi-cr610-m320-3gb-320gb-hd4200-hdmi-led-i1196445192.html)2. ASUS K50IE: Intel Celeron T3300 + NVIDIA GeForce GT310M...
WitamChciałem Was prosić o pomoc odnośnie wyboru laptopa. Laptopa używał bym głównie do internetu, jednakże i od czasu do czasu do gier. Jeśli było by to możliwe to w miarę nowe gry. Na oku mam cztery modele:1. Dell Inspiron 15RProcesor Intel® Core™ i3 2,4 GHzModel procesora 370MPamięć podręczna CACHE 3 MBEkran 15,6'', WXGA 1366 x 768 (16:9)Pamięć RAM 4 GB, DDR3 1333 MHzDysk...
WitamCzy warto w tym ponad 4 letnim laptopie z 320gb hdd, 2gb ram 1066mhz, Intel Dual Core T3300 2x2ghz i NVIDIA GeForce 310M 512mb :http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/K...specifications/Wymienić dysk z hdd na SSD ,, zamienić jedną z kości ram 1gb na 4gg oraz procesor na dual core p8700?Czy to go znacznie przyspieszy?Bo od dłuższego czasu zwolnił...
Witam!Mam pewien problem z połączeniem internetowym.Codziennie od godzin wieczornych ( 22-23 ) do rana internet "obraża" się tylko na mój sprzęt ( laptop Lenovo ) inne komputery i telefony działają normalnie...Co rozumiem przez "obrażony internet" nie za bardzo wiem jak to sprecyzować...Programy korzystające z sieci uruchomione przed zaistnieniem problemu działają normalnie ale gdy np. odpalam...
Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz specyfikacja producenta. Jak czytać poniższą tabelkę:DirectX im nowszy tym więcej efektów będzie wstanie obsługiwać nasza...
Witam,Posiadam całkiem nowy laptop (6 miesięcy) Lenovo z560 z serii ideapad z Windows 7 SP 1 64 bit, NVIDIA GeForce 310M, procesor Intel Core i3 M370 2,4 GHz, 4 GB RAM.Mam pytanie odnośnie przegrzewania się komputera. Dzieje się to w przypadku użytkowania gry komputerowej, która jest stara i nie posiada żadnych...
NVIDIA GeForce 315MNazwa robocza N11M-GEPotoki16 - ZJCZegar rdzenia *606 MHzZegar jednostek cieniujących *1212 MHzZegar pamięci *790 MHzMagistrala64 bitDirectX 10.1, Shader 4.1NVIDIA GeForce 310Mkarta jeszcze słabsza- grafika raczej nie do gier
Ranking nieaktualny!! -> zobacz nasz nowy ranking kart graficznych do laptopa.Witam, pragnę przedstawić listę dobrych, średnich i złych kart graficznych. Ściślej mówiąc, w kategorii "Dobre" i "Średnie" znajdziemy karty graficzne na których będzie można pograć w nowsze gry, niekoniecznie na...
Prośba dotyczy o porównanie dwóch kart graficznych w laptopach. Obecnie posiadam ATI HD 3200 i właściwie mi wystarcza (mało gram, ale czasem się przydaje). Obecnie szukam nowego laptopa, i chciałbym wiedzieć mniej więcej o ile karta GeForce 310M jest wydajniejsza od ATI. Obie karty wyszły w zupełnie innym czasie (chyba 2 lata róźnicy) i nie mogę znaleść...
Witam, poszukuje nowszego laptopa do pracy oraz gier, liczy się dla mnie także dysk twardy, bo mam zwyczaj częstego ściągania danych z sieci, czy model ASUS K52JC-SX037V Core i3-350/15.6 HD/500/2048 jest odpowiedni. Czy może kotś porównać go z innymi i dać mi odpowiedź? Ilu megowa jest karta nVidia GeForce® 310M? Czy pójdzie mi mass effect 2? Czy...
Witam.Mam problem z laptopem. Podczas pracy na laptopie po 2 godzinach wyskakuje blue screen http://yfrog.com/7dzdjcie0039vcj i resetuje się. Próbowałem rozwiązać problem programem Debugging Tools for Microsoft lecz nie ma folderu minidump i w ogóle żadnego pliku Mini.Laptop to asus k50i. Win7 Ultimate 32-bitProcesor: Pentium Dual-Core 2x2.2GHzKarta...