Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać ceny :Za pomocą boxu: cena...
pomocy próbowałam już ściągać simlocka na wielu programach i dalej nic.Nokia 3120c-1cIMEI: 354849020875326operator: PLAYa chce żeby byłą na ORANGEpilne. help. z góry dzięki
Siema, potrzebuje sciagnac sim locka z nokii 3120c, niby wystarczy jakis tam kod do wklepania i simlock zejdzie... patrzalem na innych stronach to jakies lewe te kody mi dawali bo nie dzialalo... albo jakkolwiek sciagnac, za darmo imei: 353102024276625siec: pluspozdro!
Rzuć okiem na Nokie 3610 Fold. Wygląda całkiem sympatycznie, bez zbędnej ekstrawagancji, i jest z klapką. Wydaje mi sie, że to ważny punkt. natomast bedziesz sie musiał napocić by znaleć za 400 zł ten model. Z batoników proponuje oklepaną już 6300, ale nie będzie problemu by znaleźć nówke za ok 350 zł. poza tym telefon ma dużo plusów. Alternatywą dla tego modelu moze być
Mam pytanie?Gdzie mam wpisac ten pierwszy kod do mojej nokii 3120classic i w jakie miejsce menu.Prosze o dokladna instrukcje jak mam to zrobic bo ja mam siec play a chce odblokowac simlocka.
Nie no, co 100 zł to za dużo, nie będe się tak rozdrabniał.Jeśli już podajecie jakieś propozycje to prosiłbym również o jakieś plusy i minusy, bo pod każdą propozycją będą wady jak i zalety telefonów.Ok do 150 zł:Nokia 2610, 2310, SE J220i, Moto F3Do 250 zł:T280i, 6070, Do 450:3120c, 6120c, 6233, E50, K550i/K530i, K800i
Symbian to nie to samo co soft Nokii.Jesli chodzi o GPS, to Nokia oferuje Ci darmowe 3 miesiące korzystania z map, a później trzeba je wykupić.3120c nie ma Symbiana.No dobrze a jezeli będe chcial uzywać innej mapy niż Noki to będzie GPS w telefonie wspolpracowal bezproblemowo?
Symbian to nie to samo co soft Nokii.Jesli chodzi o GPS, to Nokia oferuje Ci darmowe 3 miesiące korzystania z map, a później trzeba je wykupić.3120c nie ma Symbiana.
Czym Symbian to jest to samo co Nokia OS?Mam dylemat, ktory telefon kupić. Kupił bym Nokie 6220classic bo ma gps i do tego mape noki ale się tak zastanawiam czy nokia nie zrobila takiego myczku, że w jakis tam sposob zablokowala GPS i np. wgrana prze zemnie mape na karcie pamiecinie odczyta i będzie klops taki marketingowy chwyt bo wtedy bede zmuszony korzystac tylko z tej mapy nokiampas i...