GeForce 7900GTO Przeglądając dział o kartach graficznych możemy natknąć się na wątek o kartach nVidia 7900 series. Jednak w nim brakuje opisu do dość ważnej karty z tej serii – 7900GTO. Zatem postanowiłem uzupełnić tą lukę i napisać co nieco o tej karcie oraz ją przedstawić. Specyfikacja - Procesor graficzny – G71- Ilość jednostek PixelShader - 24 - Ilość Jednostek Vertex Shader -...
Elo! Mam problem jaką kartę wybrać tylko do CSa, bo w niego tylko gram i w niego bede grał. Jedni mówią, ze 380 4GB bedzie za bardzo obciązac mój procesor - i5 3330 i bedą spadki w fps. Boje się, ze bedzie mniejsza wydajnosc niz na mojej padnietej GTX 760 2gb. Podobno GTX'a oslabiają. Budżet 1100zł. GPU: MSI GeForce GTX 760 Twin Frozr 2GB...
proszę o pomoc, wypadłem z rynku komputerowego i dosyć kiepsko stoję z aktualnymi częściami,a chciałbym kupić dobry komputer który za rok nie będzie trzeba wymieniać. Opłacalnie cenowo i skutecznie głównie do grania jak w temacie. mam takie warianty na dzień dzisiejszy, bliżej której strony patrzeć jeśli chodzi o cenę, części oraz osiągi:Obudowa Cooler Master RC-311B-SKN1 Czytnik Samsung...
Witam, proszę o sprawdzenie logów, zależy od dnia (przez tydzień potrafi być spokój), ale czasami internet rozłączy się kilkanaście razy w ciągu jednej godziny.OTLOTL logfile created on: 2011-07-07 21:23:24 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.26.1 Folder = E:\Daniel\otl log64bit- Ultimate Edition (Version = 6.1.7600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version =...
Doradziłem te głośniki (CREATIVE I-TRIGUE 3330) dla swojego kolegi, kupił je i jest z nich bardzo zadowolony. Głośniki nadają się do grania jak i słuchania muzyki, do tego posiadają oddzielny pilot co jest dodatkową zaletą.http://www.allegro.pl/item540855512_mega_p...lap_okazje.htmlJeśli masz mały pokój i nie chcesz mieć problemu z plątaniną i...
Chcę kupić klawiaturę. Zastanawiam się nad wyborem klawiatury, czy kupić klawiaturę normalną ( http://www.komputronik.pl/Klawiatury/MODEC...pelny,id,33306/ ) czy bezprzewodową z myszką ( http://www.komputronik.pl/Klawiatury/MODEC...pelny,id,30982/ ).Dlaczego jest tak, że klawiatura normalna kosztuje 54 zł a bezprzewodowa 68 zł ? Dziwie się, że jest tak...
No więc na początek szybko się przywitam, jestem nowym forumowiczem "czesć".Kupiłem na ebay słuchawki z mikrofonem, są nowe firmy Logitech.Mam także mikrofon od kolegi który działa na 100%.Kupiłem ostatnio kartę SB Live 24 bity.Problem z niedziałającym mikrofonem jest w przypadku zintegrowanej karty muzycznej Realtek na płycie głównej oraz z kartą SB Live 24 bity.Zrobiłem format bo...
W kolejności od pierwszego do aktualnego (wszystkie jesli pamiętam)Alcatel OneTouch Club db (typowa cegła)Alcatel OT 511 (chyba 511) Nokia 3210 (tez chyba jakas cegła była)Nokia 3330 (snake snake snake)Nokia 5510 (ciekawy tylko "mp3" dlugo sie kopiowały)Nokia 3510i (pancerny telefon)Nokia 3100 (świetlna nokia - beznadziejna)SPV Cllasic (pierwszy...
Z chęcią kupię sprawne i nierozregulowane piloty do do zestawu Creative I-Trigue 3000 lub zamieniie 3330 lub 3400 lub 3600. Interesują mnie również pilot do Creative T7900 oraz pilot widoczny na zdjęciu.