Witam poniżej sterowniki ułożone według kolejności w jakich należy je insatalowac na nowo nagranym Windowsie XP ponieważ co niektóre są od siebie zależne , a pozatym zalecam wypalenie najpierw płytki recovery dla Visty gdyby coś było nie tak, choć u mnie wszystko poszło wyśmienicie i działa do dzisiaj UAA drivers:ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Witam. Mam pewien problem. Mianowicie ostatnio wlaczam komputer a wszyskie moje zdjecia, filmy, pliki tekstowe itd. sa zaszyfrowane. Kiedy wlaczam plik z notatkami to mam w nim zamiast notatki cos w rodzaju chinskich znakow czy ciagu liczb i liter. przy kazdym pliku/folderze z plikami, utworzyly sie 4 pliki o nazwie "help_decrypt". Dwa jako pliki skrotowe do strony internetowej, jeden jako...
Wklej logi FRST 1 raportAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 13-04-2015Ran by Artur at 2015-04-14 16:58:23Running from C:\Users\Artur\DesktopBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be...
Logi z FRSTAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 11-03-2015Ran by TK at 2015-03-17 05:33:59Running from C:\Users\TK\DownloadsBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be removed.)AV: Trend Micro Internet Security (Enabled -...
Więc tak uniwersalny zestaw:Procesor: http://techplanet.pl/produkty/procesory/intel-core-i5-3350p-lga1155-box,34981.htmlPłyta: http://techplanet.pl/produkty/plyty-glowne/msi-b75a-g43-intel-b75-lga1155-pcievgadzwglansata3usb3ddr3,31483.htmlRam: http://techplanet.pl/produkty/pamieci-ram/crucial-ddr3-8gb-1333mhz-spectek-cl9,33484.htmlkarta graf:...
Witam. Również jestem na etapie kupna komputera w tej mniej więcej cenie i obserwuję ten temat od jakiegoś czasu. Mam pytanie, więc postanowiłem się zarejestrować i podepnę się pod temat. Czy przy tym radeonie, ale jednym z tych procesorów Intel Core i5 2400 LGA1155 BOX Intel Core i5 2380P LGA1155 BOX Intel Core...
Będzie to mój pierwszy taki zakup na esc.pl ma sporo pozytywnych opinii ale negatywne tez się znalazły .Tak więc żeby być pewnym dla potwierdzenia który zestaw będzie lepszy. Będzie to mój pierwszy taki zakup na esc.pl ma sporo pozytywnych opinii ale negatywne tez się znalazły : Corsair 4GB 1600 CL9 Vengeance...
i5 3470 to po prostu 3350p z grafiką zintegrowaną (3350p jej nie posiada). Nie wiem czy warte dopłaty, sam musisz zdecydować. AMD nie będzie miał do tego startu. W przyszłości zmienisz grafikę np na HD7870 i procesor da radę a HD6870 to max do Phenoma bez OC, do HD7850 już trzeba go podkręcać żeby nie ograniczał jej...