Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Kwiecień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Listopad 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Grudzień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na grudzień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...
Witam,Poszukuję myszy, która będzie w miarę fajna do gier. Nie mam szczególnie wygórowanych potrzeb gdyż gram mało i w większości w gry typu gta, mafia, prince of percia etc.(dotychczas miałem Trusta MI-7770C - http://www.ceneo.pl/1813397s)Co polecilibyście z myszy w cenie ok. 150 zł ?po przeczytaniu kilku testów i opinii na forach internetowych skłaniałbym się do:1) Logitech Optical Gaming...
Do grafiki normalnie używam kompa, ale czasem się zdarzy, że muszę na laptopie robić, więc mam tego https://www.komputronik.pl/product/716920/dell-inspiron-15-g3-3500-4169-czarny-512gb-m-2-pcie-windows-10-home.html i jestem bardzo zadowolony
Cześć. Szukam laptopa 15 / 17 calowego głównie do programowania do około 3500 bez systemu. Szukam laptopa z dobrym matowym wyświetlaczem (nie półmat) wygodną klawiaturą i przyzwoitej jakości obudowy, dość cichym i nie przegrzewającym się z wolnym slotem na SSD M.2. Od procka oczekuje min. i5 6300 4 rdzeniowego, natomiast od karty maks. 960m. Obawiam...
Cześć,szukam jakiegoś dobrego laptopa do ok. 3500zł (może być ciut więcej, ale jednak wolałbym się trzymać tych 3500zł). Laptop będzie służył głównie do pracy - grafika, projektowanie (Cad) itd. ale także do grania w te najnowsze tytuły. Laptop może być bez systemu, matryca bez znaczenia (jeśli mogę dostać coś dużo...
HejJestem nowy założylem tutaj konto tylko do napisania tego na forum trafiłem od znajomego ale nieważne. Mam budżet ok.3000 ewentualnie 3500 nie znam się mam człowieka do składania ale nie do wyboru części. Chcę komputer do grania w gry w miare nowe monitor już mam dobrze by było gdyby na nim był szybki dysk do nagrywania montowania udostępniania wideo.A...
Witam, potrzebuje sprzętu do 3500zł na którym pogram w gry takie jak bf4, fifa14 i inne nowe gry, budżet to 3500 złotych i najlepiej jakbym mógł wszystko zamówić z techplanet i żeby mi go od razu złożyli, pozdrawiam :)
Witam, mam zamiar w najbliższym czasie zakupić komputer, który będzie przeznaczony głównie do gier, budżet jakim mogę dysponować to 3500 zł [nie więcej, proszę nie wprowadzajcie poprawek w wyniku których cena zestawu powiększy się o 200-300 zł], jak na razie udało mi się złożyć coś takiego: http://www.morele.net/inventory/info/FyknTb/ + nie wiem...
Ta konfiguracja Lenovo ThinkPad L530 jest niezla i ma nawet ekran z rozdzielczością HD+ http://www.kuzniewski.pl/p13990,lenovo-thinkpad-l530-n2s4ypb-core-i5-3230m-15-6-hd-4096-500-intel-hd-4000-dvd-windows-8-pro-lub-windows-7-pro-pakiet-dodatkowych-uslug-i-wysylka-w-cenie.html z tego co czytałem laptopa do 3500zł można łatwo odpisać od podstawy...