WitamParę lat temu młody Polak Tomek znany jako "holden" i "gom3z" wyposarzył jako pierwszy na świecie kultową Nokię 6310 w prawdziwy kolorowy wyświetlacz. Z pozoru cała przeróbka może wydawać się prosta, niektórzy pomyśla, że wystarczy wstawić kolorowy wyświetlacz i już mamy przerobiony telefon, lecz w praktyce wygląda to trochę inaczej.Musimy dysponować sprzętem...
EloJa mialem Troche Felefonikow:PP 1.Simens A502.Nokia 33103.Nokia 35104.Nokia 3510i5.Jakas tam Motorola6.Sagem 411X7.SE K310i (mam teraz)8.Motorola V3 (mam tertaz) I zaden z nich mi sie nie podoba:PP
WITAM! MAM TROCH? ODMIENNE ZDANIE JE?LI CHODZI O TELEFONY GDY? MOIMI PIERWSZYMI TELEFONAMI BY?Y W?A?NIE SIMENSY I JUZ NIGDY WI?CEJ NIECHC? MIE? Z T? MARKA DO CZYNIENIA!! MO?E MIA?AM JAKIE? PECHOWE TE TELEFONY ALE PIERWSZY MÓJ TELEFON TO SIMENS, W KTÓRYM PADA? WY?WIETLACZ, TELEFON NAWET JAK BY? ZABLOKOWANY TO SAMO SI? W??CZA?O I DZONI?O WI?C NIERAZ STRACI?AM SPORO GOTÓWKI. DRUGIM...
widze ze sie znasz na takich sprawach a nie orjetujesz sie ile by hajsu chcieli za to no chyba ze znasz jakis sposub zeby to bylomorzna samemu zrobic o pomalowaniu markerem klawiatury to wiem a moze znasz cos lepszegoProszę poprawić błędy ortograficzne, w przeciwnym razie będe zmuszony dać ostrzeżenie Odnośnie tematu to kiedyś przerabiałem z nudów nokie 3210 wyglądała tak:A 6310 z kolorowym...
Markerem malować klawiaturę ? Przecież to jakiś wiejski tuning jest. Naprawdę do tuningu weź sobie jakąś nokie serii DCT3. Ja np kiedyś przerabiałem nokie 6310 aby działał w niej kolorowy LCD od 3510i. Operacja się powiodła i to jest Tunning, a nie jakieśtam pomalowanie markerem klawiszy.Pozdr
Padł mi tel i mam nokie 3510i ale ma simloka może ktoś mi pomoże go usunąć ! 351514/00/590603/2 telefon chodzi w Iceland w sieci vodafon a ja mam karte w simin prosze o pomoc lub jakiś kod ! z góry dziekuje
Ja uwa?am ?e Nokie to s? wypasione telefony. Mam obecnie Sony Ericssona T630 ale tylko dlatego poniewa? nie sta? nie na Nokie z podobnymi bajerami Wcze?niej mialem nokie 3510i telefon dobry lecz troche przy duzy. na SE T6300 ktory teraz uzytkuje jak narazie nie moge nazekac ale ma pare wad. Przede wszystkim to ze przy slabej baterii potrafi sie zawiesic...