Jak radzić sobie z dyskiem ?WstępDyski jako urządzenia mające umożliwić nam zapis, przechowywanie i odczyt danych którymi obracamy w codziennym życiu, mają niezwykle ważne znaczenie. W dzisiejszym świecie bez nich nie bylibyśmy stanie pracować, bawić się ani przetwarzać informacji. Warto więc zastanowić...
Sugerowano zebym zalozył temat w tym dziale,Dla przypomnienia problem polega gownie na tym ze podczas grania w m&b online mam drobne ścięcia mimo 120fps i ping ~42 wiec to nie przez to.Dodaje logi z OTLOTL Extras logfile created on: 2013-01-23 13:37:55 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Documents and Settings\qw\My Documents\Pobi...
Podstawowe polecenia DOS.1.ATTRIBTo polecenie wyświetla lub zmienia atrybuty plików znajdujących się na dysku.ATTRIB +atrybut ?atrybut dysk:/ścieżka/plik /S/S - Komenda dotyczy plików w podanym katalogu i jego podkatalogach.+ - Ustawia atrybut dla pliku lub katalogu- - Usuwa atrybut z pliku lub kataloguA - Ustawia atrybut na archiwalnyH - Ustawia atrybut na...
Ten program "cureit" wogóle nie ruszył, zaraz po rozpoczęciu skanowania system się wyłączał. Pozostałymi zeskanowałem, ale nie wszystki syf dał się usunąć.Generalnie połączenie z netem mam, tylko strona albo otwiera sie bardzo wolno albo wcale. Działa tlen, ale gg już nie, nawet po reinstalacji. Mam...
Mam niestety masakrycznie duzo trojanow i wirusow, chce jeteraz usunac a potem zrobic formata zeby po formacie nic nie miec zrobilem tez skana trojan removerem 6.7.1Tym razem z 2 systemu, mam jeden system winxp na dysku C ktorego nie uzywalem i na dysku D ktory jest juz w szczepach przez trojany i inne swinstwa oraz dwie dodatkowe partycje na inne...
W BIOS-ie ci wykrywa dysk inaczej wogle nie zainicjował by formę ponownej instalacji, patrz pierwsza plansza SelfTestu komputera zaraz po jego włączeniu. Więc tak weź program GParted. Lub inny program to partycjonowania dysku HDD, z pod BIOS-a, ba możesz użyć system Linux-a Ubuntu.Tymi programami wykasujesz partycję systemową lub jak chcesz nawet cały...
Przedstawiamy sposób na zerowanie dysku, czyli bezpowrotne skasowanie jego zawartości poprzez nadpisanie danych zerami. Większość obecnie sprzedawanych dysków posiada własną komendę odnośnie zerowania dysku, która przywróci dysk do fabrycznego stanu. Polecamy zerowanie dysku, gdy:chcemy przywrócić dysk do fabrycznych ustawieńpotrzebujemy zabezpieczyć...
WitamMam problem z komputerem obojetnie jaki dysk podlacze a mam w srodku 3 jeden xp drugi win 7 trzeci vista, to przy probie instalacji jakiegos programu komputer restartuje sie dodaje ze zawsze mam podlaczony tylko jeden dysk i czasami sobie zmieniam dyski bo tu trzymam troche plikow i tam troche. Probowalem ściągnać Malwarebytes ale nie moge restartuje sie w tryb awaryjny obojetnie jaki...
nic nie pomoglo ... instalowalem i to samo jest ... moze zobaczysz do tych plikow z tych programow bo ja nie wiem o co w nich chodzi:) ComboFix 08-12-17.01 - admin 2008-12-18 16:16:26.1 - NTFSx86Microsoft® Windows Vista™ Home Premium 6.0.6001.1.1250.1.1045.18.3069.1817 [GMT 1:00]Uruchomiony z: c:\users\admin\AppData\Local\Op...
Za pośrednictwem ninjaproxy i hidemyass nie wejdę na żadną stronkę.Log:Logfile of HijackThis v1.99.1Scan saved at 19:21:54, on 2008-02-01Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16574)Running...
Era podała cennik telefonów oraz abonamentów i widnieje w nim zapis o tym że promocja trwa do 01.03.2009 lub do wyczerpania zapasów. Link do pdf - http://www.era.pl/r/era_pl_repo1/documents..._tel_okazja.pdf . W postanowieniach ogólnych widzimy zapis o tym że telefony posiadają...
OTL logfile created on: 2014-01-19 21:15:04 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Pita\Downloads64bit- An unknown product (Version = 6.2.9200) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.10.9200.16580)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 7,78 Gb Total Physical Memory | 6,09 Gb Available Physical Memory | 78,30%...
Poniżej załączam logi z komputera, który bardzo wolno chodzi. Próbuję dojść do tego, co to powoduje. Na komputerze poza AntyVirem Nortona nie ma uruchomionych żadnych aplikacji a mimo to muli - zmieniłem ustawienia Norton i się trochę poprawiło. Nie liczę na to, że będzie to demon prędkości, ale że jeszcze trochę pochodzi.Bardzo proszę o...
Instalacja Modemu Huawei E160 pod Debian 5.0.3 LennyOd kernela 2.6.21 nie sa nam już potrzebne inne sterowniki ponieważ od tego modelu zostały właczone do kernela. Jeœli masz starszy kernel, zmień na odpowiedniš wersję. Zaczynamy od zainstalowania odpowiednich rzeczy w debianie:apt-get install wvdialSprawdzamy czy nasz modem jest poprawnie widziany przez...