Skocz do zawartości

360

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: 360

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1500zł do 7500zł

WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

Logi - Podejrzenie wirusa

Ostatnio coś niedobrego dzieje się z moim kompem, ale wolę się upewnić, że to nie sprawka jakiegoś wirusa. Poniżej zamieszczam logi z Hijackthis i Combofix, proszę kogoś o sprawdzenie.HiJackThis:Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 21:00:35, on 2007-09-25Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)Boot mode: NormalRunning...

[wirus]explorer exe i inne problemz Virus Trojan

Witam sprawa jest taka coś się stało z explorer.exe jak uruchamiam kompa i wogule się nie włacza explorer ctrl+alt+del uruchomiam go pomiga(czyli pojawia sie i znika) kilka razy i wylaczy sie czasem się włączy ale jak tylko wejde w moj komputer i jakiś folder wylacza sie exploler. I JESZCE nie ktore strony sie nei wczytuja albo wczytuja bardzo pomalu a nie ktore wchodza odrazu np...

Trend Micro Internet Security - jak odinstalować?

Logi z FRSTAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 11-03-2015Ran by TK at 2015-03-17 05:33:59Running from C:\Users\TK\DownloadsBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be removed.)AV: Trend Micro Internet Security (Enabled -...
  • Oprogramowanie
  • napisane 15 03 2015 12:10
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 6437

Logi - Ciągłe alerty antyvirusa

Witam. Mój problem polega na tym, ze odrazu po zainstalowaniu systemu i programu antywirusowego, antywirus wykrywa mi wirusy. Przeskanowałem system programem ComboFix i otrzymałem następujący LOG. Proszę o sprawdzenie loga i wyjaśnienie w czym tkwi problem. Zaznaczam, że jestem początkujący. :]ComboFix 10-04-21.01 - Suchy 2010-04-25 ...

Ranking polecanych laptopów i Ultrabooków 2020 r

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Listopad 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...

Ranking polecanych laptopów 2020 r

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Kwiecień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Logi - Reklamy w przeglądarce - trojan TUTO4PC

Witaj.No jest tu "reklamiarz"Odinstaluj (jak będzie na liście ) :Winamp ToolbarTUTO4PCClaro LTD toolbarAVG Security ToolbarAshampoo PO ToolbarBonjourPC Performer ManagerUruchom OTL w okienku Własne opcje skanowania/skrypt wklej::OTLIE - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL =...

Ranking laptopów. Jaki laptop kupić? Czerwiec 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Czerwiec 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na czerwiec 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Ranking laptopów. Co warto kupić? Grudzień 2020 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Grudzień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na grudzień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...

Logi - Uporczywy wirus - wyświetla napis

Załapałem wirusa, gdzie wyskakuje napis your privacy is in danger :/ Przy okazji mam pytanie, jakiego antywira polecacie?LogComboFix 08-07-19.1 - Mateusz 2008-07-27 11:06:03.5 - FAT32x86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.2.1250.1.1045.18.88 [GMT 2:00]Running from: H:\Dysk D\System\Walka\ComboFix.exeWARNING -THIS MACHINE DOES NOT HAVE THE RECOVERY CONSOLE INSTALLED...

Ranking polecanych laptopów 2023 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Styczeń 2023 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na styczeń 2023 r, które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Microsoft.Net Framework WYJATEK Proszę o pomoc

Witam , od paru dni mam problem , gdyż Framework znajduje jakiś bład , boję się ze to keyglor czy coś takiego . tutaj wklejam teskt tego błedu , proszę o pomoc i dziękuję . Nie można rozpoznać nazwy zdalnej : "karolbot.besaba.com" Szczegółowe informacje na temat wywoływania debugowania w trybie JIT (just in time)zamiast tego okna dialogowego znajdują się na końcu tego...
  • Oprogramowanie
  • napisane 21 08 2014 23:55
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 5656