Witam , tak jak upExtras :OTL Extras logfile created on: 2012-06-23 20:45:59 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.52.0 Folder = C:\Documents and Settings\Patryk\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...
WitamNiedawno zmieniłem system na stary dobry XP 32-bit Pro. Po instalacji jednak sterowników oraz kilku uaktualnień do flash playera i mozilii komputer zaczął wolniej chodzić, zwykłe youtube się często wiesza i niektóre strony nie chodzą w pełni. Być może to wina flash playera, który gryzie się z przeglądarką bądź nowego oprogramowania do karty graficznej. Poniżej zrzut z OTL:KOD z OTL.txtOTL...
WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...
jak w temacie, prosze o sprawdzenie logów OTL logfile created on: 2012-12-21 10:50:29 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Documents and Settings\Piter\DesktopWindows XP Home Edition Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country: Poland | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd...
All processes killed========== OTL ==========Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\ deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-19\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-20\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value...
Dzięki za wskazówki. Mam nadzieję, że już wszystko jest ok, ale miałam jakieś problemy z OTL po wklejeniu i wykonaniu skryptu. Program nie odpowiadal i musiałam ponownie uruchomić komputer.Oto log z AutoRuns"HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Terminal Server\Wds\rdpwd\StartupPrograms" "" "" ""+ "rdpclip" "" "" "File...
witam , nie wiem jak usunac qooqlle wiec prosze o pomoc, wstawiam logi:OTL Extras logfile created on: 2011-05-17 12:20:48 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder = C:\Documents and Settings\Michał\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version =...
Mam problem z aplikacjami na pulpicie, prawie wszystkie pliki zmieniły format na .lnk, i mają ikonę Internet Explorer na białej "zagiętej kartce", jeśli spróbuję włączyć ten plik pojawia się na chwile Internet Explorer po czym wyłącza i wyskakuje okienko, czy chce pobrać ten plik.... na szczęście mam...
witam wszystkich od trzech dni wyskakuje mi taki komunikat 1 lub dwa razy dzienniestop:C000021a- błąd krytyczny systemuproces systemowy windows subsystem zakończył się niespodziewanie ze stanem 0xC0000005(0x75e61941 0x011cf244)system został zamkniętyrozpoczynanie zrzucania pamięci fizycznejzrzut pamięci fizycznej został zakończonypo...
Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
Witam specyfikacja processora to AMD Phenom II X4 960T Quad Core AM3 czyli widac ze jest po prostu 4 rdzeniowy a u mnie taka niespodzianka (patrz screen) nie dosc ze jest ich 6 to zdarza sie tak ze wszystkie chodza na 100% i strasznie mnie to denerwuje prosze o pomoc tutaj logi :otl.txtOTL logfile created on: 2012-06-19 11:58:52 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.49.0 Folder =...
Ostatnio dosyć nieregularnie wyskakuje mi blue screen z błędem 0x7f (0 0 0 0) bez żadnego dodatkowego komunikatu.Zrobiłem memtesta korzystając z pld rescue cd oraz chkdsk dysku c:\ Nic nie wykazały.Załączam logi z OTL i proszę o pomoc:OTL logfile created on: 2012-05-31 11:22:36 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.44.0 Folder = g:\Moje dokumenty\DownloadsWindows XP Professional...
Witam serdecznie od pewnego czasu zaczał mi co 5 minut zanikać internet(radiówka),,póżniej wróciło wszystko do normy,ale nie na długo.zaczął mulić komputer,i teraz znów problem z netem....mam antywirusa AVIRE,korzystam jeszcze z CCleaner.Oto moje wyniki z OTL,prosze o pomoc w odczytaniu bo nie znam sie na tym.OTL logfile created on: 2012-01-29 20:50:02 - Run 1OTL by OldTimer - Version...