Witam,jestem grafikiem i poszukuje jakiegoś dobrego notebook'a w przystepnej cenie ok. 1600zł Wymagania:Dysk twardy: 80GB i więcej...Pamiec RAM: 1024 i więcej...Procesor: 1,86GHz i więcej...Napęd: Dwuwarstwowa DVD lub coś lepszego...Matryca: 15,4" i więcej...Karta Graficzna: tu właśnie nie wiem co wybrać jaka bedzie najlepiej sie sprawdzala. Przedewszystkim chodzi o prace w programie...
To ja polecam ten telefon 5220http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=532625465opis http://www.mgsm.pl/katalog/nokia/5220/lub za 385 zlhttp://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=523426438
Witam!Niedawno kupiłem router TP-Link W8910G, który przekazuje połączenie do laptopa, a gdy będę miał komputer z serwisu, przekazywać będzie do PC`ta. Zastanawiam się teraz nad kartą sieciową do owego sprzętu. Podobno każda karta z dobrymi parametrami będzie kompatybilna. Nie wiem tylko czy jest jakaś różnica jakśli karta będzie na PCI, a na USB. Ogólnie zastanawiałem się nad czymś co...
witam chcialbym sciagnac simlocka z nokii 5220 z plusa.. pomoze ktos??z gory dziekuje za pomoc:)witam chcialbym sciagnac simlocka z nokii 5220 z plusa.. pomoze ktos??z gory dziekuje za pomoc:)Imei:355717029595386Z gory dzieki za pomoc:)
Witam.Chciałbym podłączyć Laptop Acer 5220 Extensa do telewizora PHILIPS 32 PFL 5322.W instrukcji telewizora pisze"Telewizor może być używany jako monitor komputerowy.UWAGA.Podłączenie komputera jest możliwe wyłącznie przez złącze HDMI.Złącze VGA nie jest obsługiwane"Natomiast w laptopie nie ma wyjścia DVI-D.Jest wyjście S-VIDEO i dlatego...
Witam.Mam problem z kartą SD w Extensa 5220.Mam starszą 128 MB(Kingston) i wind ją widzi,działa bez zarzutu.Kupiłem 2 GB EMTEC i jest problem.Chce ją sformatować a on mi na to,że się nie da.W linuxie wszystko jest OK.Na kompie w pracy udało się ją sformatować bez problemu(też mamy XP).Jak chcę zaktualizować sterownik to mi odpowiada,że ten jest...
Witam!Jestem od niedawna posiadaczem Acerka 5220 Extensa, wszystko było cacy do momentu sformatowania dysku i postawienia na nowo systemu. Działa 99% wszystkiego oprócz jednego drobiazgu, nie działa kombinacja przycisków Fn + inne np. pogłaśnianie. Sorki zapomniałem dodać że zainstalowalem Windowsa XP + SP2. Gdzie znaleźć sterowniki żeby zadziałały te...
tez mam problem, moze ktos pomoze? mam lapka ACER EXTENSA 5220 i chce podlaczyc go do internetu mobilnego . ma wszystkie gniazda na karty PCMCIA i EXPRESS CARD. Nie wiem tylko jaka karte kupic, czy bede musial kupic karte abonamentowa np PLUS GSM lub ORANGE czy moge kupic jakas karte dostepna w internecie ktorej nie musze co miesiac oplacac. jesli ktos...
Jeśli nie wgrałeś sterowników do grafiki to pewnie to jest przyczyną. Sprawdź w menagerze urzadzeń jaką masz kartę, jesli jest to standardowa karta graficzna, to sprawdź programem everest jaką masz grafikę albo podaj dokładny model laptopaNie mam sterownikow i nie wiem ktore sa potrzebne. W managerze mam 'pytajniki' przy:Kontroler EthernetKontroler magazynu masowegoKontroler...
Witam,Mam dwa problemy z Acerami - pierwszy z nich...Zakupilem wczoraj Acera Extensa 5220 z linuxem (byl tani ) i po kilku godzinach lamania glowy i czytania na sieci odnosnie instalki XP zainstalowalem syatem. Zdziwilo mnie bardzo i chyba bardziej zmartwilo to ze przy nowym systemie (czystym bez zadnych programow) przy otwarciu okienka obojetnie jakiego...
Witam serdecznie !Nazywam sie andrzej i zakupiłem laptopa Acer 5220 i mam problem. Otóż jeśli podłącze od routera kabel to laptopa internet dziala a jeśli chce drogą radiową to niby pisze że sterownik od karty zostal źle zainstalowany i czy ktoś roziwązał taki problem i czy ktos posiada sterowniki ??Proszę o pilną odpowiedź. Dziękuje i Pozdrawiam
A skąd mam wiedzieć czy posiadam dysk SATA? Ten laptop to dokładnie Acer 5220-050508Mi, więc może wiecie czy ma ten akurat dysk czy nie. I kiedy jest odpowiedni moment na instalację sterowników do tego dysku? Czy te sterowniki mogą być na płycie czy koniecznie na dyskietce?
Hej!Kupiłam niedawno Acera 5220 i mam problem z zainstalowaniem systemu. Po pierwsze po włączeniu komputera wyskakuje mi coś takiego[root@localhost/]#Nie wiem, co mam wpisać dalej. Po drugie nie wiem jak mam zacząć instalować system. Jak wkładam płytę, to nic się nie uruchamia. Może powinnam podczas pojawienia sie ekranu startowego wcisnąć F2...