Skocz do zawartości

5228

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: 5228

Logi spyware Claro Search (DobreProgramy.pl)

Coś jeszcze siedzi, oto logi z AdwCleaner:# AdwCleaner v2.304 - Log utworzony 03/07/2013 o 21:31:14# Aktualizacja 03/07/2013 przez Xplode# System operacyjny : Windows 7 Professional Service Pack 1 (64 bits)# Użytkownik : nm 8615 - NM8615-KOMPUTER# Tryb uruchomienia : Normalny# Ścieżka : E:\Moje Dokumenty\Pobieranie\AdwCleaner.exe# Opcja [Szukaj]***** [Usługi] ********** [Pliki /...

problem z grafiką ati radeon hd 3600 series

EVEREST Home Edition © 2003-2005 Lavalys, Inc. -------------------------------------------------------------------------------- Wersja EVEREST v2.20.405/pl Strona domowa http://www.lavalys.com/ Typ raportu Kreator raportów Komputer KRZEPS-02756C37 Generator raportu Krzeps System operacyjny Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail) Data ...
  • Karty graficzne
  • napisane 03 01 2009 16:45
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 11701

Jaki procesor?

Z tego co widzę to C2D tam nie wejdzie, więc jedyne co pozostaje wymiana płyty albo szybsze pentium D, ale w takim układzie spróbowałbym najpierw podkręcić tego co masz.Znasz jakieś strony opisujące krok po kroku podkręcanie takiego procka albo jakąś firme zjmującą sie takim podkręcaniem?
  • Archiwum
  • napisane 09 09 2007 13:12
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 2042

Komputer stacjonarny (multimedialny, kultura pracy, stosunek cena/jakość, 2000 zł)

Karty dźwiękowe zintegrowane z płytą gówną mają 8b dźwięk, karty dodatkowe mają 16b i 24b (w opisach używają kanały).Wiadomo że najlepszy dźwięk masz z karty 24b tylko że ucho ludzkie nie jest doskonałym odbiorcą dźwięku dlatego do słuchania wystarczy ci karta zintegrowana i będziesz zadowolony. Tym bardziej że masz w systemie program obsługujący kartę, sterownik w kórym możesz sobie zrobić...

Simlock Nokia Wszystkie Modele Kazda Sieć

AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden odpłatny program, za który będziesz musiał...
  • Simlock Nokia
  • napisane 24 10 2014 19:24
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 16383

Nokie-super telefony czy kiepskie?

Miałam kupić Nokię 5230, ale zachorowałam i nie przyjechałam wcześniej. Bo wtedy widocznie inny klient się o tego fona pytał. I kupił. No czytałam, że trzyma 1 dzień lub 2 dni.Ja mam Nokię 5228 i trzyma długo, bo nie ma 3G. Jednakże od tej Niedzieli puszczam prawie bez przerwy...

Wady i zalety Twojego telefonu

Mam nokie 5230: Zalety: ladny wyglad, wady: dlugosc trzymania baterii i to ze ciagle sie zawieszaJa mam Nokię 5228 i zaletę jest to, że się nie zawiesza i że długo trzyma.Zaaktualizuj sobie.

Dżonka, jakbyś poszła do Plusa i poprosiła o kabel USB bo w zestawie nie dostałaś to by Ci dali za darmo Chyba nie mieli tego.Jeszcze jedna wada Nokii 5228-zdzierająca się farba na samym dole klapki (niestety, nie mam stałego futerału).

Jaki telefon kupić ?

SE W995i mogę też polecić. Mówi się, że jest trochę cichy, ale stery wgrasz i będziesz słyszał dzwonki (w Nokii 5228 są głośne dzwonki). A może E51? Z tym, że ma cichy głośnik, ale pewnie głośne dzwonki. Ja go nie posidam, ale kiedyś mi go polecano.

Pogaduchy

Ja podkręcam głośność w MP3 w szkole.Czy da się wymienić głośnik w Nokii 5228 na głośnik z Nokii N73

Telefon dla dzieciaka do 300zł

Czy ta Nokia 5228 ma dobrą kamerkę?

Telefon dla dzieciaka do 300zł

Dokładam Nokię 5228-jeśli dzieciak nie potrzebuje GPS-a, WiFi i 3G.

Wadliwość Bluetooth

Mam Nokię 5228. Wadliwość Bluetootha polega na tym, że próbując wysyłać z innego telefonu plik wyświetla się "Błąd wysyłania". Resetowałam oba telefony. Nic to nie dało. Kiedyś od koleżanki przesyłałam pliki i w pewnym momencie to samo było.

Nokia 5228Zalety:-szybki Symbian-intuicyjna obsługa-duży ekranWady:-nie zapisuje od razu muzyki na karcie pamięci tylko w telefonie-brak w zestawie karty, choć została zakupiona od razu w PLUSIE, brak kabla USB-oryginalne słuchawki są ciche