SE k550i dość fajnyNokia 5200 ostatnio również popularnyPo zastanowieniu z tych modeli kupiłbym N73 lecz znalazlem tez fajny model Nokia 5610 XM.Ktory jest lepszy?Mam mieszane uczucia ktora wybrac.Nokia 5610 ma 16 mln kolorow a n73 tylko 256 tys.Nokia5610 nagrywa filmy w...
Jako iż, minęło już troszkę czasu pozwolę sobie dodać post pod postem - żeby odświeżyć temat.Zakupiłem klawiaturę którą dostanę jutro paczką dostarczoną przez DHLlink - http://www.laptopshop.pl/product-pol-6-Klawiatura-do-ACER-Aspire-1670-3100-3600-3690-5100-5610.htmlPisząc tutaj chciałem jeszcze raz upewnić się czy:1. klawiatura po zamontowaniu wczyta...
A tu masz sterowniki prosto do twojego modelu laptopa i wersji Windows: Acer Europe - Service & Support, Drivers & Utilities, Downloads, Notebook, Aspire 5610zPonadto eNet Managment pozwoli ci zapanować nad opcjami do karty sieciowej.
Żmudnie pobrałem to iso do recovey, na moim laptopie Acer Aspire 5610Z nie startuje.Zaczynają wgrywać się sterowniki czarny ekran miga tylko kursor i nic się nie dzieje.Czy mógłby ktoś poratować jakąś płytką do instalacji lub Recovery /najlepiej torrenta / mojego laptopa Acer Aspire 5610Z. w necie tylko jest teraz...
Minimalne zamówienie to 5szt mozna wybrac sobie jakie sie podoba lecz minimum 5szt zamówienia realizowane od wpłaty na konto od2do 14dnicennik -lg ke970-od590 do 605zl zalezy od koloru, ku990-1360zl , kg800-405zl, ke850-1140zl Motorola-v3i-od390zldo655zl v8-830/855/1740zl, k1-od410do590zlz3-390zl, c121-85zl , c123-85zl, Nokia- 1200-130zl,1600-135zl, 1650-195zl2310-130zl2610-170zl,...
Ja generalnie brałbym n73, głównie ze względu na Symbiana. Ale musisz zdecydować, do czego Ci głównie potrzebny jest telefon. Jeśli głównie do dzwonienia, słuchania muzyki to 5610 wydaję się lepszym rozwiązaniem. N73 to telefon biznesowo-multimedialny o zaawansowanych programach dzięki platformie Symbian. Duża możliwość rozbudowy telefonu. W n73...
Witam wszystkich.Mam laptopa Acer Aspire 5610Z. Mój kumpel został posiadaczem MP4 sprowadzanego z Anglii, a jako że chwilowo komputera w domu nie posiada, chciał sprawdzić działanie urządzenia u mnie. Po podłączeniu MP4, system nie wykrył nawet obecności nowo podłączonego urządzenia USB.Mam system operacyjny Windows XP Pro bez Service Pack'a. Dodam,...
No ja też mam na celowniku zakupów (niezłe nie ;P) Vobisa i Komputronik, a poza nimi jeszcze usłyszałem o czymś takim jak Apollo, ale w sumie nie wiem czy ufać czemuś czego nie zobaczę, ani nie dotknę (sklep Only On line).w skrócie dokonałem testu jak już pisałem, dlatego nie bede się rozwodził.. w większości skepów jest chyba to samo...podobne ceny..na jednych częsiach bedzie taniej na...
Mam taki problem z recovery partition na Acerze Aspire 5610Z.Wcześniej miałem możliwość przywracania z tej partycji systemu ale już od jakiegoś pół roku nie działa.Pozostała mi tylko mozliwość przywrócenia systemu z płyt recovery lub ponowna instalacja systemy.Wie ktoś może jak jest przyczyna tego stanu rzeczy. Ponadto w tej chwili po przywroceniu świeżej...
W FUN and MOBILE development house zajmujemy się tworzeniem oprogramowania na potrzeby projektów mobilnych i internetowych w najnowszych technologiach. Specjalizujemy się w dostarczaniu dedykowanych aplikacji na wszystkie systemy operacyjne telefonów komórkowych. W związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy specjalistów i menadżerów, chcących stać się ważnym ogniwem naszego ambitnego...
W powyższym linku masz w zasadzie podane sterowniki od karty jak na tacy. Jeśli jest to model laptopa Acer Aspire 5610Z,to karta będzie raczej Intela lub Atherosa.
Witam. infoo.JPG - PicShot.pl Obejrzyjcie najpierw zdjęcie, a wszystko wytłumaczę. Otóż niedawno zainstalowałem Windowsa XP i chciałem do niego zamontować internet. Komputer nie wykrywał karty sieciowej, więc wszedłem w Menadżera Urządzeń i w zakładce "Inne urządzenia" zobaczyłem 2x Kontroler Ethernet (patrz nr 1). Do jednego znalazłem i zainstalowałem sterowniki, były to trzy pliki...
Witam. Dość dawno temu zakupiłem laptopa Acer Aspire 5610Z z systemem operacyjnym Windows Vista Home Basic. Wczoraj postanowaiłem zainstalować Windowsa XP Professional SP3. Wszystko poszło zgodnie z planem, podzieliłem dysk na partycje, przy włączaniu mogę wybrać który chcę mieć system operacyjny, lecz na XP nie działa mi internet, nie wiem dlaczego....