Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać ceny :Za pomocą boxu: cena...
Witam Pisze z prosba do Ludzi ktorzy maja mozliwosc odblokowania Noki 6086Zwracam sie z prosba o udostepnienie mi kodow z gory dziekuje...IMEI; 353249013840216(orange) PLNokia Unlocker nie dziala Lub moze ktos wie do jakiego telefonu (Model nokia system) mozna porownac 6086 pozdr.
Witam. Przed chwilą zainstalowałem (myslałem że nowe) sterowniki do karty Radeon 9200 LE Family i okazało się że to chyba jakieś stare sterowniki i mam bardzo mało kolorów, nie wiem jak to określic ale potrzebuję najnowszych sterowników do tej karty bo praktycznie nie da się używac teraz komputera. Wygląda to tak:http://img153.imageshack.us/img153/6086/ds...
tak mowie o tej , o Call Of Duty 2aleś Ty upartyzaraz podesle screny pozdrawiameditten screen jest jak reinstalowalem coda bo nie skopiowalem swojego cfg a sciaglem dla leworecznego gracza i wogule bylo [beeep]ow*niestety nie mam cyfrowki ale jak mi nie wierzysz to daj mi jakis program, ktorym moglbym nagrywac to co robie na kompie na pulpicie i w grze, to nagram wlaczona aide na ktorej bedzie...
Wstawiamy najlepsze screeny z różnych gier. Nie chodzi o śmieszne zdjęcia , ale o jak najlepsze ujęcia i jakość. Obowiązkowo wpisujemy nazwy gier. Pierwszy (Proponuje obejrzeć wszystkie ) Gra : Cod mw 2 Na 2-gim od dołu Pan gdzieś odleciał.. Mam nadzieję, że później spokojnie wylądował w oceanie Pewnie