Witajcie.Mam pewien problem i mam nadzieje że pomożecie mi go rozwiązać.Otóż bardzo często wyjeżdżam i potrzebuje internet "mobilny" w swoim laptopie. Ale do tego potrzebuje dokupić modem który takowe połączenie będzie realizował.I tu mam właśnie kilka pytań.1) W pewnym serwisie aukcyjnym znalazłem modem hsdpa na usb który pozwala na łączenie się z internetem do prędkości...
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden odpłatny program, za który będziesz musiał...
Witam. Dziś wam pokarzę, jak zainstalować Modem Sagem F@st 800 lub Thomson SpeedTouch 330 pod systemem Debian (Rodzina systemów UNIX).Uruchomienie Neostrady (zwłaszcza w przypadku modemu Sagem) wymaga zainstalowania kilku dodatkowych pakietów. Najłatwiej jest to zrobić przy użyciu narzędzia apt-get, które automatycznie rozwiąże zależności między pakietami. Jeśli to możliwe, należy zapewnić...
A po co mu pod te podstawki jak pod plyte na am2 chciał...to co proponujesz ,bo zamówiłem - http://www.ram.net.pl/product_info.php?products_id=61209 ale wycofałem to zamówienie bo nie jestem pewny czy pasuje...
witam jestem nowa tutaj potrzebuję pomocy, mam nokie 6120 i chciałabym zdjąć simlocka ale nie wiem jakmój IMEI to 359849015767228sieć to Vodafone ( telefon kupiony w Hiszpanii, użytkowany w Szwajcarii) ja mam kartę sim szwajcarską Sunrise i telefon mi nie działa przez simlockaproszę niech ktoś mi pomoże dzięki
witam mam problem z ściągnięciem simlocka z nokii 6120c telefon jest w angielskiej sieci 3 http://www.three.co.uk/personal/index.ompPOMOCY... może ktoś prześle mi kodserial number : 358640012691011
Witajcie,Za niedługo będę wymieniał telefon. Wacham się pomiędzy modelami wymienionymi w tytule. Chciałbym już trochę bardziej zawężyć pole działania i wyłonić idealny telefon (dla mnie). Więc tak: telefon musi mieć b. dobry wyświetlacz - to priorytet. Drugim ważnym elementem jest jakść wykonania, trzecia- WiFi, choć bez tego mogę sie obejść. Symbiana też bym preferował, ponieważ nie wątpliwie...
Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać ceny :Za pomocą boxu: cena...
Typ procesora AMD Athlon XP, 1917 MHz (11.5 x 167) 2600+ Nazwa płyty głównej MSI KT4AV (MS-6712) (6 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio) Mikroukład płyty głównej VIA VT8377A Apollo KT400A Pamięć fizyczna 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) Typ BIOS'u ...