AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden odpłatny program, za który będziesz musiał...
witam mam problem z ściągnięciem simlocka z nokii 6120c telefon jest w angielskiej sieci 3 http://www.three.co.uk/personal/index.ompPOMOCY... może ktoś prześle mi kodserial number : 358640012691011
Witajcie,Za niedługo będę wymieniał telefon. Wacham się pomiędzy modelami wymienionymi w tytule. Chciałbym już trochę bardziej zawężyć pole działania i wyłonić idealny telefon (dla mnie). Więc tak: telefon musi mieć b. dobry wyświetlacz - to priorytet. Drugim ważnym elementem jest jakść wykonania, trzecia- WiFi, choć bez tego mogę sie obejść. Symbiana też bym preferował, ponieważ nie wątpliwie...
Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać ceny :Za pomocą boxu: cena...
witam jestem nowa tutaj potrzebuję pomocy, mam nokie 6120 i chciałabym zdjąć simlocka ale nie wiem jakmój IMEI to 359849015767228sieć to Vodafone ( telefon kupiony w Hiszpanii, użytkowany w Szwajcarii) ja mam kartę sim szwajcarską Sunrise i telefon mi nie działa przez simlockaproszę niech ktoś mi pomoże dzięki
Nie no, co 100 zł to za dużo, nie będe się tak rozdrabniał.Jeśli już podajecie jakieś propozycje to prosiłbym również o jakieś plusy i minusy, bo pod każdą propozycją będą wady jak i zalety telefonów.Ok do 150 zł:Nokia 2610, 2310, SE J220i, Moto F3Do 250 zł:T280i, 6070, Do 450:3120c, 6120c, 6233, E50, K550i/K530i, K800i
Witam wszystkich!Od kilku dni posiadam nokie 6120c-1 i poszukuje informacji jak moge zdiac z niego simlocka? Probowalem kodem ale to nie dzila w tym przypadku:(Wszystkie programy jakie znalazlem dzilaja z kablem dku-5 i c-42 natomiast w tej noki jest mini usb i posiadam do niej kabel dke-2. Czy jest mozliwosc zdiecia tym kable simlocka?Prosze o pomoc...
6120c ma szybszy procesor (369 mhz), nowszy Symbian, ale gorszy aparat (2 vs. 3,2 mpix), mniejszy wyświetlacz, IMO gorsze wykonanie, i brak głośników stereo co jest w N73. To tak pokrótku różnice pomiędzy tymi telefonami. Jesli nie przeszkadzają Ci wymiary N73, a chcesz mieć bardzo multimedialny telefon, to wybierz N73.
Myslę, ze spokojnie wyrwiesz do 400 zł N73 na allegro. Chodź na pewno za te cene nie dostaniesz igły i z tym musisz się liczyć.Jeśli telefon ma być multimedialny to E50 raczej nie jest dla Ciebie. Proponuje Nokie 6120c. Jest w bardzo atrakcyjnych cenach na allegro.