Cześć forumowicze. Naprawdę nie wiem ile jeszcze for muszę obskoczyć w tej sprawie, dotychczas trafiałem na samych geniuszy w przedziale wiekowym 13-15 lat, więc do dnia dzisiejszego ciągle jestem w punkcie wyjścia. Sprawa wygląda tak, że jestem jakiś miesiąc po formacie dysków i zainstalowanym Windowsie 7 Ultimate 32-bity, od tego czasu występują komplikacje, które tylko drażnią mnie coraz...
Witam! Obecnie w domu mam kartę usb ASUSa, która totalnie nie trzyma połączenia. Zdecydowałem się zainwestować w domu w lepszą kartę sieciową z technologią n, żebym mógł swobodnie przesyłać dane miedzy komputerami w sieci domowej. Znajomy powiedział mi, że tak naprawdę wszystko co wezmę bedzie dobre, bo tam nie ma co być "lepsze".Mam jednak mały dylemat. Mianowicie...
W zwiazku z tym ze zmienilem router ktory obsluguje wifi 802.11n chcialbym rowniez zmienic karte wifi do desktopa aby przyspieszyc siec bezprzewodową, czy wystarczy mi taki tani Pentagram [P 6121-L5] horNET Wi-Fi PCI 802.11n ? A moze cos innego, markowego?
Witam wszystkich uzytkownikow ja mam probler z instalacja systemu XP . Problemem jest to ze windows vista z kurym kupilek kompa wykrywa dysk a XP nie , wp niewidzi nawet partycji dyskowych .oco chodzi ;/moj sprzet to:intel® Core(tm)2 cup 4400 @ 2,00 GHz 2,00GHZRam 1Gbgrafika giforce 8600 GTdysk twardy maxtor stm325031 scsiprosze o pomoc z gory dziekuje . ja mam podobny problem może...
Witam, ostatnio złożyłem komputer do gier. Czy w tym zestawie wszystko będzie działało prawidłowo i czy można wymienić coś na lepsze w tej samej cenie?1 451034 Obudowa Corsair Carbide Series 300R Compact Black (CC-9011014-WW) 1 299,00 2 478206 Pamięć G.Skill RipjawsX DDR3 2x4GB 2133MHz CL9 (F3-17000CL9D-8GBXM) 1 341,00 3 517030 Chłodzenie CPU Thermalright HR-02 - Macho - Black White FM1 AM2...
Poradnik jak pozbyć się komunikatów typu: ważność certyfikatu wygasła, Błąd certyfikatu. Skontaktuj się z dostawcą aplikacji i certyfikat może być jeszcze nieważny, wygasły lub ust. danych telefonu są nieprawidłowe.Lista telefonów, których odblokujemy Symbian:Symbian Nokia 3250Symbian Nokia...