Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
Siemka, chce sobie kupić telefon Nokia mam 3 na oku, ale nie wiem który wybrać może doradzicie? I.NOKIA 6151 http://www.allegro.pl/item348740174__rewel...rawdz_sam_.htmlII.Nokia 2360http://www.allegro.pl/item343704951_nowa_n...sklep_3gen.htmlIII.Nokia 3100 http://www.allegro.pl/item344643243_3110_n...lodz_sklep.html
Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać ceny :Za pomocą boxu: cena...
Witam,Mam poważny problem z komputerem,Otoz w lipcu kupiłam sobie nowy komuter 9sama wybierałam czesci. A SA to ;-procesor inlet core quad-plyta glowna Abit 35- karta muzyczna Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme GamerWlasciwie chodzi tu o kate muzyczna. Działała przez 2 miesiace poczym cos zaczęło się sypac, bo po wlaczeniu komputera karta zaczela sza;lec i wydawac odgłosy – trzaski i...
witam.. sciagnałem ten program.. BB5.. Mam nokie 6151 .. mam do niej kabel.. probowąłem zainstalowac ten program ale cały czas mi wyskakuje BŁAD "UNABLE TO OPEN COM port " i co mam zrobic? probowałem zmieinc port na inny w pliku bb5_unloker.CFGi nie wiem.. gdy odtworze ten plik wyswietla mi sie takie cos "COM2:" ...
Cześć wszystkim forumowiczom. Ja mam pytanie do admina. Makensis w jednym z pierwszych postów wymieniłeś model Nokii 6151 jako jeden z mozliwych do "połamania" sima. W kolejnych wykazach, które zamieściłeś nie ma już tego modelu. Napisz czy można zdjąć locka z N6151 bo taki mam, ale on ma RAP3G w wersji...
Witam 61514; !Mam problem z dnia na dzień coś mi się zepsuło. Teraz obraz w grze counter-strike wygląda mniej więcej tak: http://img75.imageshack.us/img75/7058/ehhhhhhhhhhhdv5.jpg . Wcześniej było wszystko ok. Taki sam problem mam z grą GTA:SA. Nie wiem o co z tym chodzi i będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc. Nic nei mieszałem z ustawieniach, nie...
Żaden! Nie kupuj tego badziewia - kup podobny model SE. Np. K550i.Jak masz pisać coś takiego to lepiej nic nie pisz. Nokia i Sony Ericsson to najlepsze marki telefonów. Badziewiem "możesz" nazwać np simens co chwile się psuje ... prosty przykład moi koledzy wydali 2 razy tyle co za niego dali na naprawy....A co do telefonu to bierz nokię 6151...
A spróbuj takNa pasku kliknij prawym przyciskiem i wejdź w (Właściwości) potem zakładka (Obszar Powiadomień) i (ikony ‘’Dostosuj’’ i przestaw ,,Alerty systemu Windows’’ na ‘’Ukryj’’)Jak tak zrobiłem i mam spokój z centrum zabezpieczeń 61514;Działa, ale nie wyłącza tego gówna Zrobiłem tak:1....
A spróbuj takNa pasku kliknij prawym przyciskiem i wejdź w (Właściwości) potem zakładka (Obszar Powiadomień) i (ikony ‘’Dostosuj’’ i przestaw ,,Alerty systemu Windows’’ na ‘’Ukryj’’)Jak tak zrobiłem i mam spokój z centrum zabezpieczeń 61514;
Oto dowód, że jednak nie potrafisz czytać! Cytaty z pierwszej strony:Od niedawna można ściągać sim locka z platformy BB5. Odblokować można jak na razie następujące telefony:- Nokia 6630- Nokia 6680- Nokia 6681- Nokia N70- Nokia N71- Nokia N90Widzisz na tej liście N73?Kolejny cytat:Pełna lista telefonów BB5:Nokia 3250; Nokia 5200; Nokia 5300; Nokia 5500 Sport; Nokia 6125; Nokia 6126; Nokia...
Nie potafie znaleźć kabla dku-5 do Nokii N70;/Pomoże mi ktoś?W ogóle isnieje taki kabel czy trzeba przejściówke kupić?do nokii N70 nie podejdzie DKU 5 tylko DKU 2 a tu proszę kabelek cola78 mogłeś napierw dokładnie przeczytać potem kupować. Kabelek zawsze możesz wystawić na allegro.Corbi to jaki z tego wnoisek???? Zaczynamy > pobierz >> Unocker nokia BB51. Uruchamiamy...
Od niedawna można ściągać sim locka z platformy BB5. Odblokować można jak na razie następujące telefony:- Nokia 6630Pełna lista telefonów BB5:Nokia 3250; Nokia 5200; Nokia 5300; Nokia 5500 Sport; Nokia 6125; Nokia 6126; Nokia 6131; Nokia 6151; Nokia 6233; Nokia 6234; Nokia 6270; Nokia 6280; Nokia 6630; Nokia 6680; Nokia 6681; Nokia 6682; Nokia 7370; Nokia...