Witam. Proszę uprzejmię o pomoc, bo już wyczerpały mi się pomysły. Komp złożony przeze mnie, od początku był problem a to z bootowaniem z usb, a również z instalacją windowsa (pomogło wyjęcie jednej kości pamięci i przełożenie jej na inny slot). Mimo wszystko co jakiś czas wyskakuje blue screen, system zamula i wolno się włącza.Windows memory diagnostic wywala błąd hardware. Jeszcze nie...
ja go mam od wrzesnia ubiglego roku i powiem szczerze ze nigdy go chyba nie zamienie na nic innego (wczesniej mialem 6210 )jesli nie przeszkadzaja ci wymiary to kupuj smialo
Mnie udało się w ostatnim czasie zakupić tenże laptop HP Pavilion 17-G134DS. System operacyjny Windows 10, procesor AMD Quad - core A4-6210 APU, pamięć RAM 8192 MB, dysk twardy o pojemności 1 TB, karta graficzna 4352 MB, przekątna ekranu to 17,3. System, który jest w tym modelu szybko się uruchamia i jest bardzo łatwy w obsłudze.
WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...
Poradnik jak pozbyć się komunikatów typu: ważność certyfikatu wygasła, Błąd certyfikatu. Skontaktuj się z dostawcą aplikacji i certyfikat może być jeszcze nieważny, wygasły lub ust. danych telefonu są nieprawidłowe.Lista telefonów, których odblokujemy Symbian:Symbian Nokia 3250Symbian Nokia...
dotykowy nie ma szans u mnie żadnych (gdybyś przeczytała wszystko to byś wiedziała). SE też za bardzo mnie nie intersuje bo obsługują tylko karty mm2 czy jakoś tak, no i brak mini usb mnie wykańcza....aha tym wspominanym przeze mnie wcześniej sliderm jest Nokia 6210 Navi nie mam jej nic do zarzucenia oprócz tego że nie ma WiFi niestety A zwróciłem...
Szukam jak najtanszego telefonu, ktory po podlaczeniu do laptopa umozliwi mi korzystanie z internetu (GPRS). Wielkosc, wyglad, wiek nie gra roli ma byc po prostu jak najtanszy.PSCzy ktorys z tych telefonow sie do tego nadaje? 6210, 6310, 6310i, ME45
WitamCzy ktos sie orientuje jak mozna najtaniej sciagnac simlocka z Nokii 6210 Navigator?? Mam sima na orange pozdrwitaj, dzwoniłam do znajomego to mi powiedział 150zł. ale posiedziałam chwile na allegro i sa te karty X-sim i chyba ją kupie... a TY co myślisz.. taka karta kosztuje 30zł. ale ja sie obawiam jak mam wsadzic i kate sim i ta super x-sim. ...