Jestem z Białegostoku,bardzo proszę o pomoc.Potrzebuję zdjąć simloca z Nokii 6303clasic,telefon na gwarancji w orange, ja mam karte w plusie.Nikt nie chce mi pomóc.Kontakt do mnie 603645697,skyp terwysocka,meil ligia27@poczta.onet.pl odezwijcie się.
Właśnie teraz się zastanawiam czy 6303 classic, czy może 6303i classic.Znalazłem taka opinie:"Nokia 6303c jest bardzo udanym telefonem , niestety nokia 6303i to totalna porażka .Pozwolę sobie...
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden odpłatny program, za który będziesz musiał...
Witam,mam do sprzedania telefon Nokia 6303 Classic.Stan telefonu oceniam na bardzo dobry, jest w 100% sprawny, jedynie na tylnej pokrywie istnieją lekkie przetarcia.Telefon posiada simlock sieci Plus, jest na gwarancji do 2011-10-09. Był on używany tylko do rozmów i wiadomości sms, bateria trzyma około 6-7 dni.W skład zestawu wchodzi:- telefon Nokia
Witam, zwalil mi sie telefon i w szafie znalazlem ta stara nokie - niestety ma simlocka na Orange. Mozna cos na to poradzic? Pozdrawiam. EDIT: wlasnie zauwazylem ten temat - /Simlock-nokia-6303-classic-t35840/mozna przeniesc post.
Witam!Mam na sprzedaż konsolę przenośną Playstation Portable (e1004), oraz dwa telefony firmy Nokia (6303i Classic & e66). Sony Playstation Portable – więcej informacji na aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=3278560099 Nokia 6303i Classic – więcej informacji na...
Bardzo proszę o kod odblokowującyIMEI: 353797049163029Operator: OrangeNokia: 6303 Jeśli jest to nokia 6303 to nie da się wygenerować kodu, jeśli jest to nokia 6103 generacja kodu jest możliwa. Proszę o weryfikację postu
Czytałem że w SE W595 pękają klawisze... nie wiem czy poprostu komuś się trafiło czy to jest większa wada tego telefonu. Niestety W715 nie ma nowych telefonów na allegro i ceneo. Wpadła w moje zainteresowanie Nokia 6303i na ceneo np i w euro ma dużo dobrych komentarzy i nawet to czego szukam ponoć dobra bateria, fajnie bo duże klawisze...
Mam do sprzedania nowy prosto z salonu telefon NOKIA 6303 Classic koloru srebrnego z sieci "ORANGE" z kartą pamięci 1GB, wzięty przy przedłużaniu umowy.Gwarancja producenta 24 miesiące od dnia 07.01.2010r.Telefon jest nieużywany. Cena: 400złLink do aukcji: http://www.allegro.pl/item899678739_nowa_nokia_...
Czy ktoś orientuje się czy można zdjąć kodem blokadę simlock z nokii 6303 classic (dla sieci Tesco Mobile z Wielkiej Brytanii)?? Jeśli tak to byłbym wdzięczny za wygenerowanie kodu.Telefon: Nokia 6303 classicIMEI: 356914031752605sieć: Tesco Mobile (Wielka Brytania)
WitamZamierzam kupić sobie nowy komputer bo już na starym nie wyrabiam ;p (7-letni zestaw z salonu ). Jego przeznaczenie to głównie gry + praca nad grafika (elementy stron, animacje/filmiki itp we flashu lub poważniejsze projekty hehe ;p). Nad O/C nie myślałem bo nigdy się tym nie bawiłem i nie wiem czy to jest w 100% bezpieczne dla kompa (znając życie jakiś pro wytłumaczy mi to zaraz w 1...
Tylko, że Ty nawet nie masz jak sprawdzić bo nawet nie załączysz dx10Co z tego, skoro Call of Duty 2 nie obsługuje DirectX 10? Także Twoja karta, która posiada obsługę DirectX 10 i tak go w tym przypadku nie spożytkuje Poza tym 8600GT, jak już ktoś wcześniej napisał nie jest jakąś bardzo wydajną kartą, a Call of Duty 2 ma duże wymagania co do karty grafiki, więc widocznie przesadziłeś z...
Rozumiem ze procek troszke stary ale ogromnej roznicy miedzy bartonem a athlonem 64 nie ma!! sprawdzalem test Dhrystone w programie sisofware sandra i moj wynik to 6303 podczas gdy athlone 64 ma 6501! Natomiast whetstone to 3200 moj a tamten 5100 i tu juz jest duza roznica. Pozatym minimalne wymagania cod4 jezeli chodzi o procek to pentium 2,4...