Witam :)Dokonałem zakupu używanego procesora - i5 760 - ze względu na to , że sprzedający udzielił 7 dniowej gwarancji rozruchowej - chciałbym mieć pewność , że procesor jest sprawny.Do tej pory , wykonywałem testy - takimi programami jak :OCCT - CPU: Linpack.Test type: AutomaticDuration: 0h 30min.Idle Periods:1 min. at the beginning1 min. at the endMemory: 90%Zaznaczone 64-bits i AVX Capable...
Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
Witam, chciałbym się podzielić z wami darmowymi szablonami aukcji allegro w stylu trendu graficznego flat design.Oferta jest niestety ograniczona bo każdy z szablonów tylko do 10 osób przez 10 dni aż do 10 stycznia. Docelowo powstanie 120 szablonów allegro, które są wrzucane do ściągnięcia na naszym facebooku:fb/iszablony.pl Aktualnie skończonych jest 50 szablonów. Po 10 stycznia szablony...
Logi z FRSTAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 11-03-2015Ran by TK at 2015-03-17 05:33:59Running from C:\Users\TK\DownloadsBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be removed.)AV: Trend Micro Internet Security (Enabled -...
All processes killed========== OTL ==========Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\ deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-19\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-20\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value...
1. WprowadzenieHTC HD7 jest rozszerzoną wersją swojego starszego brata – HTC HD2. Poprawienie funkcjonalności i dodanie wielu nowych aplikacji spowodowało, że testowane urządzenie nie jest już tylko telefonem. Bez większych wątpliwości możemy określić go mianem mini-komputera, który dodatkowo posiada funkcję...
Po włączeniu kompa mam taki problem, że niektóre programy/aplikacje nie działają. Np po kliknięciu na ikonkę opery lub innych przeglądarek nie chcą się włączyć (wygląda to w ten sposób, że kółeczko obok kurosra sobie się kręci, ale mimo wszystko nie chce się włączyć). Foldery otwierają się bez problemu, dokumenty tekstowe też. Taki "odkurzacz" też działa, o grach nie ma co gadać....
Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
Tak jak w temacie chcialbym zebyscie ocenili zestaw komputerowy i napisali czy wszystko jest ok / czy trzeba cos zmeinic lub po prostu zaproponowali jakas lepsza propozycje komputer ma sluzyc do gier a kwota jaka mam przeznaczona na komptuer to 3400 ale chcialbym sie zmiescic w jak najnizszej kwocie wiec podany tu zestaw na morele ma wartosc 2800 -Dysk Seagate 1TB, SATAIII, 7200RPM,...
Mój zestaw wygląda w ten sposób:http://www.morele.ne...ry/info/ambRnA/ Co o Tym sądzicie? Czy nie warto by dołożyć troszkę do i5-4590? Jest sens?http://www.morele.ne...6i54590-640864/ I chociaż byłem przekonany do GPU Zotaca, to dużo dobrego słyszałem o w/w wersji Gigabyte. Myślicie, żeby zostać przy Zotacu? Podobno Gigabyte jest...
A więc na razie sprawa wygląda tak: Obudowa: [165 zł] Obudowa Zalman Z3 PLUS CZARNA mATX ATX OKNO USB 3.0http://www.morele.net/obudowa-zalman-z3-plus-czarna-matx-atx-okno-usb-3-0-605201/ Dysk twardy: [299] Dysk SSD Intel 530 Series 120GB SATA3 540/480MB/s 7mm Single Pack -...
Witam, po zainstalowaniu Hotspot shield firmy anchorfree złapałem redirecting virus na wyszukiwarkę Bing we wszystkich przeglądarkach. Sprawdziłem opcje internetowe, nie mam proxy. Wyszukiwarka domyślna to google.HJTLogfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4Scan saved at 15:17:07, on 2011-08-13Platform: Windows XP Dodatek SP3 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer...
Jako nowy uczestnik forum pozdrawiam wszystkich. Potrzebuję dysk do 400zł tak 640GB a może i więcej). Wdzę że jest jakiś nowy produkt A-Data NH01 640GB HDD, który ponoć jak w opisie ma być szybki w przesyłaniu danych lecz nie wiem co to za sprzęt. Następnym produktem jaki biorę pod uwagę jest Samsung HXMU064DA/G22...