Skocz do zawartości

6400 czy 4460

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: 6400 czy 4460

nowy procesor + płyta / nowy komputer bez grafiki [1500 zł]

W sklepie w sumie dobrze doradzili , i5 6500 to najnowszy procesor intela i warto w to dziś iść. IGPU w tych procesorach nie ma nawet połowy wydajności HD7870 więc o czym mowa? jakie igpu do grania? Nie ma takich... Jak integry dościgną obecną średnią półkę kart to minie kilka jak nie kilkanaście lat.Jaki masz ten zasilacz bo to istotna rzecz. Corsair Vs...

nowy procesor + płyta / nowy komputer bez grafiki [1500 zł]

Dzień dobry,Chciałbym ulepszyć mój zestaw MB + procesor / ewentualnie cały komputer. Aktualny zestaw to: - AMD Phenom II x4 925 2.80 GHz- Asus M4A77TD 770- DDR3 8GB 1333 MHz albo 1600 MHz nie jestem pewien- AMD Radeon HD 7870 Gigabyte 2GBreszta zasadniczo nie istotna.Chciałem wymienić w zasadzie tylko układ Proc + MB do 1500 zł ale zacząłem się zastanawiać czy może nie "całość", czyli jeszcze...

POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1000zł do 11000zł [STYCZEN 2015]

LISTA POLECANYCH ZESTAWÓW KOMPUTEROWYCH W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHprzygotował:  jackassOstatnia aktualizacja - 01.2016Zestawy przystosowane są główne dla graczy, lecz sprawdzą się w innych zastosowaniach - dom/biuro, multimedia itp Wszystkie części są odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe podzespoły, bez żadnych No-Name....

Upgrade komputera do gier

Witam serdecznie.Jestem na etapie upgrade kompa. Zdecydowałem sie na kupno:- Athlon II x3 435- 2gb ramu- hd 4670- zasilacz powyzej - płyta głowna I tu zaczyna sie problem, poniewaz jestem pewny tylko procesora:)płytaMSI 770-G45 770MSI 785GM-E51 785GGigabyte GA-MA770T-ES3Gigabyte GA-MA770-UD3...

Komputer do gier za 4000zł dobry wybór

Zestaw komputerowy z przeznaczeniem głównie do grania przy zachowaniu czerwono czarnej stylistyki za szyba obudowy, chodz to jest rzecz drugo planowa ale jak można to czemu by nie ;D Obudowa Sharkoon DG7000-G Midi-Tower, Czarno-czerwony, Okno - hartowane szkło Karta graficzna Gigabyte GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 (GV-N1060G1 GAMING-6GD) Płyta główna MSI Z170A TOMAHAWK, Z170,...

Zestaw komputerowy do 3500zł 2016

Windowsa 7 już praktycznie nowego nie kupisz (kluczy z Allegro nie licz, bo z prawdziwą legalnością to wiele wspólnego nie ma). Został wycofany ze sprzedaży już jakiś czas temu. Obecnie najlepiej brać W10. Gdyby jednak system można wywalić poza budżet to taki zestaw proponujęHDD http://www.morele.net/dysk-western-digital-caviar-blue-3-5-1tb-sata-600-7200rpm-64mb-cache-wd10ezex-479659/RAM...

max 2400zł prosze o propozycje

HejkaCzy moglby mi ktos napisac jakis zestaw do 2400Ja zrobilem taki:https://www.morele.net/procesor-intel-core-i5-6400-2-7ghz-6mb-box-bx80662i56400-757624/?gclid=CjwKEAjwpfC5BRCT1sKW2qzwqE0SJABkKFKRwfSEUj75j98HdYHuSPl-ksyHmg8zpj2xwC8xdKiZJhoCEUTw_wcB&...

Ocena zestawu komputer do gier

Tak jak w temacie chcialbym zebyscie ocenili zestaw komputerowy i napisali czy wszystko jest ok / czy trzeba cos zmeinic lub po prostu zaproponowali jakas lepsza propozycje komputer ma sluzyc do gier a kwota jaka mam przeznaczona na komptuer to 3400 ale chcialbym sie zmiescic w jak najnizszej kwocie wiec podany tu zestaw na morele ma wartosc 2800 -Dysk Seagate 1TB, SATAIII, 7200RPM,...

Zestaw do 4500zł z monitorem

Witam, *Kwota którą chcesz przeznaczyć na zakup komputera - 4500zł*Wymagania oraz zastosowanie - Zestaw w miarę cichy, przeznaczony do sporadycznego grania,prostych, amatorskich projektów (GIMP etc.) oraz programowania*Natywna rozdzielczość monitora - Monitor ma być jednym z elementów zestawu, myślę o 1080p.*Których podzespołów potrzebuje - Kompletny zestaw (Z napędem optycznym oraz kartą...

Komputer do gier za ok. 3000 ZŁ

Witajcie, mam w planach zamówienie niebawem nowego PCta, bo mój staruszek już nie domaga w najnowszych tytułach. Chciałbym się zamknąć w okolicach 3000 zł, ale jestem otwarty na sugestie i myślę, że do max. 3500 zł, byłbym skłonny podciągnąć limit (no, może 3400, bo Wiedźmin sam się nie kupi ). Wybrałem póki co coś takiego: Pamięć Crucial Ballistix 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL...

Co Dokupic, zmienic itp.

Witajcie moi drodzy :) Otoz robie sobie sam prezent swiateczny... i wypadlo na PC'ta.Bedzie sluzyl mi do gierek (csgo, lol i nowsze), cos w sony vegas bede chcial montowac, i zwykle multimedia :)nie potrzebuje nagrywarki :) Sprawa prosta, siedze juz tydzien na zestawach i ciagle cos czytam, a to tu, a to tam... zestawy:Dysk Western Digital Caviar Blue, 3.5'', 1TB, SATA/600,...

Problem z włączeniem komputera

Witam, mam problem z komputerem , który dostałem do naprawy tzn. nie chce się uruchomić.Działąją tylko wiatraki (chłodzenie procesora, wiatrak z zasilacza wiadomo, i jeden dodatkowy) nie ma obrazu na monitorze, na płycie głównej świeci się zielona dioda, oraz świecą się diody dysku i zasilania.Nie ma także żadnych dzwięków przy starcie komputera lub restarcie.Próbowałem najpierw podłączyć inny...

Laptop do 2000 zł

Witam. Potrzebuje laptopa do 2000 zł, z matrycą 17'' cala, wybrałbym mniejszą, ale niestety ktoś się uparł i już tak musi zostać.Procek z i3 musi być również, ramu od 4 gb w zwyż i włąśnie karta graficzna mnie tudzież najbardziej kłopota... zastanawiam się nad wyborem między kartami z geforce z serii 820m, 840m, a  między GT 745m??? Laptop będzie głównie do internetu, multimediów, ale...
  • Notebooki
  • napisane 21 10 2014 15:06
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 3801

modernizacja komputera - do gier

witam,1) Jak byście rozbudowali następującą jednostkę do gier (jak najtaniej)?2) Czy da się tylko wymienić kartę grafiki i nie będzie przycinał procesor nowej karty grafiki (bottlenecking)3) W pierwszej kolejności mobo czy proc czy grafika? płyta główna: Gigabyte ma770-ud3 rev 2.0 am2+procesor: Athlon II x2 240karta grafiki: GF 9600 GSOram: 4 GB G.Skill PC-...